Camping in Groesbeek

In de directe omgeving van Jachthaven en Camping Eldorado is bijzonder veel te bezichtigen. Zo zijn er de vele prachtige steden in de nabije omgeving van ons vakantiepark. Neem bijvoorbeeld;

- Grave
'- s-Hertogenbosch
- Boxmeer
- Gennep
- Cuijk
Nijmegen
Venlo
- Kevelaer (De)
- Kleve (De)
- Goch (De)

Maar ook zeker Groesbeek is de moeite waard. De prachtige met groene bossen overgoten heuvels bij onze camping in Groesbeek en omgeving creëren een waar wandelparadijs.

BOEK DIRECT UW VAKANTIE

Camping in Groesbeek: perfect wandelgebied

Voor de echte wandelliefhebber is onze camping in Groesbeek een heus wandelparadijs. Groesbeek, ook wel bekend van de derde dag van de Nijmeegse Vierdaagse (zevenheuvelenweg), biedt een groot aantal wandelroutes waaronder het bekende Pieterpad. Maar u kunt nog veel meer routes bewandelen. B

ent u geïnteresseerd in de Cultuurhistorie van dit gebied? Bewandelen dan één van de vier erfgoedroutes. Bewandel de Sint-Jansberg op de steile stuwwalhelling boven het Maasdal. Bezoek net over de grens het Duitse Reichswald. Hier leven prachtige edelherten en wilde zwijnen.

Bezoek Groesbeek en bewandel vanuit hier de zevenheuvelen. Of wandel langs het Afrikamuseum en rondom het Bevrijdingsmuseum. Ook de fanatieke mountainbiker is volledig in zijn/haar element in det gebied rondom Groesbeek.

Wilt u het gehele seizoen genieten van heerlijke wandelingen of fietsen door het prachtige gebied rondom Jachthaven en Camping Eldorado? Of heerlijk genieten van varen in alle vrijheid op en rondom de jachthaven? Met de seizoenplaatsen kunt u het hele seizoen terecht op onze camping. Dit is mogelijk voor elk type kampeerplaats. Daarnaast is het mogelijk gratis een bijzettent plaatsen en de auto parkeren. Alle plaatsen zijn voorzien van;

  • 6-16 Ampère stroomaansluiting
  • CAI-aansluiting
  • Een eigen watertappunt
  • en afvoer voor riolering.

Faciliteiten camping Groesbeek

Camping Eldorado heeft een aantal zeer praktische faciliteiten. Hiermee wordt uw verblijf op onze camping Groesbeek een stuk eenvoudiger. Zo is er een supermarkt op het park aanwezig, waar alle dagelijkse boodschappen gedaan kunnen worden. Heeft u of uw kinderen zin in een ijsje of warme snack? Loop dan binnen bij onze cafetaria. Voor koffie en gebak kunt u terecht in ons Grand Café. Hier kunt u zowel binnen als op het terras zitten. Vanaf het terras heeft u zicht op de diverse faciliteiten voor kinderen. Zo kunt u van uw rust genieten en tegelijkertijd een oogje in het zeil houden. Handig toch?

Verder kunt u tegen betaling gebruik maken van de wifi. Voor toilet en douche kunt u terecht bij een van de sanitaire gebouwen. Zijn uw kleren of die van uw kinderen vies geworden? Geen ramp, want bij de wasserette is de kleding zo weer schoon. Tot slot is er een fietsverhuur. Handig voor als u uw fietsen vergeten hebt, maar toch graag het Limburgse landschap wilt verkennen. Wij hebben dames-, heren,- kinder- en

Plezier voor de kinderen

Naast deze praktische faciliteiten valt er voor kinderen van alles te beleven op onze camping in Groesbeek. Zo kunnen ze in de speeltuinen urenlang spelen en ravotten. In de kleine speeltuin staan een draaitoestel en zandbak. De grote speeltuin bestaat onder andere uit een glijbaan, wipwap, kabelbaan en springheuvel. 

Echte waterratjes zullen niet weg te slaan zijn bij ons kinderzwembad. Hier kunnen ze zwemmen, waterspelletjes doen, van de kleine glijbaan en spelen op de diverse waterspeeltoestellen.  

Komt u in de zomer kamperen? Dan worden uw kinderen extra bezig gehouden door het enthousiaste animatieteam. Dat team organiseert 6 dagen per week (niet op maandag) een gevarieerd activiteitenprogramma voor kinderen van alle leeftijd. U kunt dan denken aan knutselen, dansen, levend Risk en samen een videoclip maken. Verder wordt meerdere avonden per week een gezellige kinderdisco georganiseerd.

RESERVEER HIER EEN SEIZOENPLAATS!

Ook met de boot op vakantie

Wist u dat u ook met uw boot op vakantie kunt gaan op Camping Eldorado? De camping ligt aan de Mookerplas, en biedt zodoende toegang tot de mooie jachthaven van Camping Eldorado. De jachthaven biedt niet alleen een stalling voor uw boot, maar ook een plek waar uw boot in onderhoud kan. Daarnaast is er een mooie watersportwinkel waar u terecht kunt voor al uw watersportartikelen, scheepsonderdelen en accessoires. 

Een bootmakelaar voor al uw wensen

Bent u nog niet in he tbezit van een boot, maar wilt u er graag een aanschaffen? Bij de haven van Eldorado Mook zit tevens een bootmakelaar. Hier kunt u terecht met al uw bootwensen. Wilt u een kleine sloep of een grote jacht? Het is allemaal mogelijk. 

Camperplaatsen aan het water

Ook als u met de camper op vakantie gaat kunt u heel goed vakantie vieren op onze camping bij Groesbeek. We bieden namelijk verschillende camperplaatsen aan het water aan. Hier staat u op een heerlijke plaats lekker te genieten van een welverdiende vakantie aan het water. En de camperplaatsen aan eht water zijn van alle gemakken voorzien, zodat u altijd lekker kunt genieten.

UW CAMPERPLAATS BOEKEN