Naar de camping in HIlvarenbeek

Camping De Spaendershorst is een mooie camping in Hilvarenbeek. Gelegen in een prachtige omgeving is er zowel op als rondom de camping allerlei leuks te beleven. Benieuwd naar wat u allemaal kunt doen vanaf onze camping in Hilvarenbeek? Lees dan zeker verder!

Camping in Hilvarenbeek met grote kampeerplaatsen

Kamperen op onze camping in Hilvarenbeek is uniek en bijzonder. Tijdens het zoeken van uw favoriete kampeerplaats heeft u de keuze uit een toeristenplaats met privé sanitair (lekker luxe en modern) of uit een mooi gelegen toeristenplaats. Beide kampeerplaatsen zijn erg ruim opgezet en voorzien van een stroomaansluiting van 10 ampere, eigen watertappunt en afvoer. Kies uw favoriete kampeerplaats, boek uw vakantie en beleef een geweldige vakantie samen met het hele gezin op Camping De Spaendershorst! 

BEKIJK ONZE KAMPEERPLAATSEN

Voorzieningen op onze camping in Hilvarenbeek

Op Camping De Spaendershorst zijn verschillende handige en leuke voorzieningen te vinden. Zo is er een wasserette op het park aanwezig. Hier kunt u uw wasjes draaien én drogen. Ook is er Wifi op het park. Hier kunt u tegen betaling gebruik van maken. De sanitaire voorzieningen worden heel goed onderhouden, zodat u altijd met een prettig gevoel gebruik kunt maken van het sanitair. Ook kunt u heerlijk eten krijgen in de snackbar van onze camping in Brabant. 

Lekker zwemmen

Is het snikheet of juist iets koeler weer? U kunt sowieso lekker een duik nemen in ons verwarmde buitenzwembad. Dit bad zorgt voor ontzettend veel waterpret. Ga baantjestrekken of roetsj samen van de coole glijbaan. Naast dit bad ligt een peuterbad met glijbaantje, dus ook de kleinsten kunnen hier heerlijk spetteren! 

Buiten spelen in de speeltuin

De kinderen kunnen zich ook helemaal uitleven in de speeltuin. Want daar draait het tijdens vakantie natuurlijk om: dat u een onvergetelijke tijd heeft! In de speeltuin kunnen de kinderen lekker spelen op de verschillende speeltoestellen. Ook zijn er sportvelden waar iedereen lekker zijn energie kwijt kan met een potje voetbal of andere leuke sporten. 

Een boordevol animatieprogramma

Naast lekker zwemmen en buitenspelen wordt er ook een heel leuk animatieprogramma georganiseerd op onze camping in Hilvarenbeek. De zomermaanden staan hierdoor bol van de leuke activiteiten. Zo kunt u meedoen aan ouderwetse bingoavonden, kaarttoernooien en biljardwedstrijden. En de kinderen kunnen lekker knutselen, dansen in de disco of theater maken in het schatertheater. Kortom, een feest voor jong en oud!

Ontdek Hilvarenbeek en omgeving

Besluit u een dagje buiten de camping door te brengen, dan heeft Hilvarenbeek allerlei leuke dingen die u kunt zien en doen. Allereerst is er natuurlijk Safaripark Beekse Bergen. In dit prachtige dierenpark kunt u met uw auto een heuse safari beleven. Ook kunt u naar Museum Dansant in Hilvarenbeek. In dit museum ziet en leert u alles over draaiorgels. Een uniek uitstapje vanaf de camping in Hilvarenbeek!

Meer dan alleen een Safaripark

Wist u dat u bij Beekse Bergen niet alleen op safari kunt gaan? Er is namelijk ook een heel groot speelparadijs voor de kinderen. In Speelland Beekse Bergen kunnen de kinderen allerlei leuke speeltoestellen en attracties bezoeken. Heerlijk zelf op safari gaan in de  'Safari Buggybaan'. Of spannende avonturen beleven op Avontureneiland. Zo zijn er nog heel veel andere leuke attracties te vinden in het Speelland. U hoeft zich geen moment te vervelen.

Ontdek Museum De Dorpsdokter

Hilvarenbeek heeft nog een uniek museum: Museum De Dorpsdokter. Dat is een uniek museum dat de geschiedenis van 'De Dorpsdokter' verteld. Aan de hand van verschillende oude gereedschappen en voorwerpen wordt een beeld geschetst over het werk van de dokter in vroegere tijden. Sinds 2009 heeft het museum extra ruimtes gekregen waar andere beroepen, zoals de tandarts en de wijkverpleegkundige, worden tentoongesteld.

Een jaar lang genieten

Bent u op zoek naar een plekje voor uw chalet of stacaravan? Kies dan voor Camping De Spaendershorst! Onze zeer ruime percelen beschikken over veel groen, een schitterende omgeving en de Brabantse gezelligheid. Bovendien zijn er het hele jaar door leuke activiteiten voor alle leeftijden. Genoeg plekken te ontdekken met de fiets, om te wandelen, of om even af te koelen in het water. Alle ingrediënten voor een optimale vakantie en pure ontspanning, het hele jaar door!

De jaarplaatsen variëren van 100 tot 200 m2 en zijn voorzien van minimaal 10 Ampère stroomvoorziening. Verder heeft u een eigen watertappunt, afvoer voor de riolering en kunt u gebruikmaken van alle faciliteiten die zich op onze camping bevinden. Wat een luxe!

BOEK EEN JAARPLAATS

Boek nu uw plekje

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze camping in Hilvarenbeek? Reserveer dan nu uw kampeerplaats op onze camping. Want een heerlijke vakantie kan nu al beginnen. Via onderstaande link kunt u gemakkelijk een plekje op de camping vastleggen.

BOEK NU UW KAMPEERPLAATS