Camping aan de Maasduinen

Wil je je vakantie vieren midden in de natuur? Kom dan naar een van de EldordoParken in Brabant of Limburg. Vanaf de camping bevind je je al snel in Nationaal Park De Maasduinen, een schitterend natuurgebied dat rijk is aan bijzondere flora en fauna. 

Onze campings bij de Maasduinen:

Familiecamping Klein Canada (10 km van de Maasduinen)

Camping Hoeve de Schaaf (15 km van de Maasduinen)

Camping Eldorado  (23 km van de Maasduinen)

Onze campings zijn de ideale uitvalsbasis om een bezoek te brengen aan dit bijzondere bos- en heidegebied. Kom je de prachtige natuur ook beleven?

Ontdek onze parken

Vanaf de camping naar de Maasduinen

Je kunt vanaf de campings zo Nationaal Park de Maasduinen in wandelen of fietsen. De mooiste fietstochten kun je zo vanaf de camping ondernemen. De regio leent zich uitstekend voor lange en korte fietsroutes. Fiets bijvoorbeeld met je racefiets via Boxmeer naar het Nationaal Park. Deze route, die 40 kilometer lang is, neemt je mee langs de Maas, de Maasduinen en de Maasheggen. Kortom, je ziet al het moois dat de natuur in deze regio te bieden heeft. Ben je niet zo'n langeafstandsfietser, dan is deze route langs de Maas misschien meer iets voor jou. De route is 20 kilometer lang, dus je kunt zeker de tijd nemen, maar je hoeft geen hele dag onderweg te zijn.

Camping Maasduinen Limburg

Wandelen over de Maasduinen

Ook als je liever gaat wandelen is een verblijf op een van onze campings in Limburg dé manier om de Maasduinen te ontdekken. Vanaf onze campings loop je zo het natuurgebied in. Hier kun je heerlijk wandelen. Je kunt op eigen houtje de omgeving ontdekken, maar je kunt er ook voor kiezen een mooie wandelroute uit te kiezen.

Vanaf welke camping start jouw wandeltocht? Onze campings bij de Maasduinen zijn de ideale vakantiebestemming voor natuur-, wandel- en fietsliefhebbers. Zelfs de campings staan in het teken van de natuur! 

Verblijf op onze camping bij de Maasduinen

Op onze campings bij de Maasduinen kun je op verschillende manieren verblijven. Zo kun je er voor kiezen om te kamperen, maar je kunt er ook voor kiezen een accommodatie te huren. Je kunt je vakantie dus op geheel eigen manier invullen. Kies je voor kamperen, dan heb je bij ons keuze uit vele ruime kampeerplaatsen, die prachtig zijn gelegen op de campings. Je hebt veel verschillende soorten! 

Ga naar het desbetreffende park, kies daar je favoriete kampeerplek en boek je vakantie op een van onze campings bij de Maasduinen.

Ga naar onze parken 

Camping Maasduinen

Huuraccommodaties bij de Maasduinen

Op onze campings bij de Maasduinen kun je ook verschillende luxe accommodaties huren. Deze zijn met een nabije ligging van de de Maasduinen ideaal voor iedereen! Daarnaast zijn de accommodaties, waaronder chalets en huurtenten, volledig ingericht. Ze bieden luxe en comfort en zorgen ervoor dat je van een onbezorgde vakantie kunt genieten.

De vakantiehuisjes op onze campings zijn geschikt voor minimaal 2 personen. Met een grote groep vakantie vieren in Limburg of Brabant? Ook dat is geen probleem! Eldoradoparken heeft voor elk wat wils. 

Reserveer nu je vakantie

Wil je ook al verzekerd zijn van een plek op een van onze campings waar jij jouw vakantie 2022 met het hele gezin kunt doorbrengen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. We heten je uiteraard van harte welkom.

CONTACT