Camping met jachthaven

Wanneer u op zoek bent naar een droomvakantie aan het water dan bent u bij Camping Eldorado of Camping De Maasterp aan het juiste adres. Beide campings beschikken over een luxe jachthaven met veel ligplaatsen.

Camping Eldorado: jachthaven aan de Mookerplas
- Camping De Maasterp: jachthaven aan de Schroevendaalseplas

Door de unieke ligging van beide jachthavens hebben onze campings met jachthaven alles voor een ontspannen of actieve vakantie in en om het water. Van watersport tot een dagje heerlijk varen of rustig vissen? Het is allemaal mogelijk aan deze campings in Limburg. En staat u liever op het vaste land? In de directe omgeving liggen prachtige natuurgebieden om heerlijk te wandelen of te fietsen. Ideaal wanneer u op zoek bent naar ruime camperplaatsen aan het water.

Boek jouw vakantie aan het water 

Camping & Jachthaven Eldorado

Kamperen aan het water, de kinderen gezellig met elkaar zien spelen in de speeltuin en in het zwembad, in de avond genieten van heerlijke gerechten in Paviljoen Eldorado... Op Camping en Jachthaven Eldorado (jachthaven aan de Maas) wordt er vakantie gevierd zoals een vakantie bedoeld is. Lekker genieten en ontspannen. 

Camping met jachthaven

Camping met jachthaven in Limburg

Als je De Mookerplas al kent, weet je precies wat wij bedoelen met prachtig. De Mookerplas is een vertakking van de Maas en biedt jou directe toegang om met je boot te varen op deze wereldbekende rivier. 

Jachthaven Eldorado is dé plek waar jij het merendeel van je vakantie zult doorbrengen. Er zijn diverse faciliteiten en voorzieningen, zoals een werkplaats, ruime ligplaatsen en een watersportwinkel. In onze ruime watersportwinkel kun je allerlei watersportartikelen, scheepsonderdelen en bootaccessoires verkrijgen. Ook vind  je er de meest up-to-date waterkaarten van de ANWB, vaarroutes, scheepsliteratuur en geschenkartikelen.

Bootstalling in Limburg? Kom naar Camping & Jachthaven Eldorado

Een andere service die Jachthaven Eldorado aanbied is winterstalling van jouw boot. Ideaal voor als je volgend jaar weer naar Camping Eldorado gaat. Heb je interesse in het veilig overwinteren van jouw boot? Jachthaven Eldorado biedt de volgende mogelijkheden:

  • Bootstalling in een goed geïsoleerde condensvrije hal
  • Bootstalling buiten op een goed afgesloten, verlicht terrein
  • Bootstalling in het water

Met een 40 tons botenlift kunnen wij jouw boot zonder enig probleem te water laten en uit het water krijgen. 

Kamperen in Limburg aan het water

Voordat je op vakantie gaat naar Camping Eldorado is het wel zo fijn als je al een plekje op de camping geserveerd hebt. Je hebt bij deze camping aan het water de keuze uit een ruime camper- en kampeerplaats. Op beide plekken geniet je van optimale vrijheid en maximaal comfort. Uniek aan beide plaatsen: de ligging direct aan het water. Benieuwd naar het kampeeraanbod van deze camping aan het water in Limburg?

Ons kampeeraanbod

Kostelijk genieten in Strandpaviljoen Eldorado

Tijdens je vakantie op onze camping met jachthaven ben je van alle gemakken voorzien, niets staat een onbezorgde vakantie in de weg. De kinderen hebben tal van mogelijkheden om zichzelf kostelijk vermaken, jij kunt heerlijk uitrusten bij het kinderbad en toekijken hoe gezellig de kinderen het hebben. Even echt lekker relaxen? Neem plaats in Strandpaviljoen Eldorado, te vinden bij de ingang van de camping. Of neem je liever plaats op het terras? Ook dat is mogelijk. 

Seizoenplaats huren op camping in Limburg

Wil je graag een langere tijd genieten op onze camping met jachthaven? Of zelf bepalen wanneer in het jaar je precies komt en gaat? Dan is een seizoenplaats op de camping aan het water precies wat u voor ogen heeft.

De ligging van de seizoenplaatsen

Je kunt je seizoenplaats op ieder type kampeerveld boeken. Bijvoorbeeld aan het water, maar ook op het middenterrein. De oppervlakte varieert van 80 m2 tot 125 m2. Elke seizoenplaats heeft een stroomaansluiting tussen de 6 en 16 ampère, een televisieaansluiting en eigen watertappunt. Verder beschik je over je eigen afvoer voor riolering. Je kunt tegen betaling gebruik maken van onze wifi. Let op: tandemasser caravans, caravans met een opbouw langer dan 7,75 meter of caravans ouder dan 20 jaar alleen in overleg. 

Bekijk onze seizoenplaatsen

Camping & Jachthaven De Maasterp

Camping De Maasterp is een camping met jachthaven in Ohé en Laak, Limburg. Je kunt via de Maas zo met je boot de jachthaven binnenvaren. In de jachthaven kun je gebruik maken van verschillende faciliteiten. Je kunt hier een ligplaats huren, zodat je verzekerd bent van een plekje in onze jachthaven. In de jachthaven kunnen schepen tot wel 16 meter aanleggen.

Onze ruime ligplaatsen zijn voorzien van goed licht voor als je in de avond op onze steigers staat. Wij hebben seizoensplaatsen, maar ook jaarplaatsen. Als je bijvoorbeeld een seizoensplaats hebt dan kun je gebruik maken van onze faciliteiten die onze haven jou te bieden heeft. Zo kun je gebruik maken van alle faciliteiten die ook op de camping aanwezig zijn. Je hebt dus dubbel profijt! Als je bij ons een plaats huurt dan heb je niet alleen een plek voor je boot, maar ontvang je ook:

  • luxe sanitair;
  • monteurservice;
  • toegang tot een dagstrand met een prachtig restaurant;
  • toegang tot een speeltuin voor de kinderen.

Daarnaast is er voor de schepen een stroomaansluiting en een watertappunt op de steiger. Ook kun je, tegen betaling, gebruik maken van draadloos internet.

Ontdek Camping De Maasterp

Soorten ligplaatsen

Op onze jachthaven zijn verschillende ligplaatsen aanwezig. Zo zijn er de jaar- en seizoensplaatsen. Deze kun je reserveren als je langere tijd gebruik wilt maken van de ligplaats. Ook is er een passantensteiger. Hier kun je terecht als je alleen voor de duur van je vakantie of zelfs maar een dag gebruik wilt maken van de jachthaven. Je kunt uiteraard gewoon gebruik maken van de faciliteiten en voorzieningen van de jachthaven.

Trailerhelling en tanken

Je kunt in onze jachthaven ook jouw boot te water laten. Dit gaat in overleg met de receptie. De trailerhelling, die wordt gebruikt voor het te water laten van jouw boot, is van 1 april tot 1 november dagelijks geopend. Ook kun je in onze jachthaven bijtanken en jouw boot laten onderhouden. Bekijk nu de mogelijkheden.

Vakantiehuisje op het water

Vakantiehuis huren bij de jachthaven

Je kunt bij ons ook een mooie Maasvilla voor 6 personen huren. Dit is een luxe, grote villa voor optimaal vakantiegemak.  De villa's hebben een oppervlakte van 120m² en beschikken over 2 verdiepingen. Het zijn drijvende villa's, dus je krijgt het gevoel heerlijk op het water te verblijven (wat je dus ook doet).

Vakantiehuis huren bij de jachthaven? Bekijk nu de mogelijkheden en reserveer jouw plekje.

Vakantie in eigen land 

Waarom al die honderden kilometers reizen als je ook vakantie kunt vieren aan het water in Nederland? Op Camping De Maasterp kan het! Met een prachtige ligging aan rivier de Maas is onze camping met jachthaven de ideale vakantiebestemming voor een vakantie aan het water, waarbij er volop waterpret beleeft wordt. Een vakantie in eigen land heeft juist heel veel voordelen en is bovendien gewoon heel erg leuk! 

Tijdens jouw vakantie op onze camping in Limburg ben je van alle gemakken voorzien en heb je voldoende verblijfsmogelijkheden. Zo verblijf je in luxe Maasvilla's met een maritieme stijl of kampeer je op ruime kampeerplaatsen in het groen. Daarnaast zijn er vele faciliteiten die het ultieme vakantiegevoel van een vakantie in Limburg versterken. Kom je ook vakantie in eigen land vieren? Boek dan snel een vakantie bij Camping De Maasterp! 

* Luchtbeelden Jachthaven & Camping Eldorado

Hebben de campings met jachthaven een bootshop?

De jachthaven van Camping Eldorado heeft een bootshop waar van alles te verkrijgen is. Watersportartikelen, scheepsonderdelen en nog veel meer.

Kan ik mijn boot aanmeren in de jachthaven?

Ja, je kan je boot aanmeren. Hier worden kosten in rekening gebracht. Bel de receptie voor meer informatie. 

Limburg per boot ontdekken

Onze campings aan het water in Limburg geven jou uiteraard toegang tot de rivier de Maas. Je kunt bijvoorbeeld heerlijk varen vanaf onze camping naar mooie steden aan de Maas. Pak de boot en bezoek bijvoorbeeld de Kasteeltuinen van Arcen. Of vaar juist de andere kant op, richting Gelderland. Hier zie je de leukste dorpjes aan het water. En je kunt gewoon weer terugvaren naar een van de campings om lekker bij te komen van een dag op het water. Dat maakt onze campings met jachthaven zo ideaal.

Fietsen langs de steden

Ook kun je langs verschillende steden fietsen vanaf onze camping met jachthaven. Vlak bij onze camping met jachthaven kunt je verschillende leuke steden bezoeken. Fiets bijvoorbeeld naar Gennep, een mooi stadje met een rijke geschiedenis. Of bezoek Nijmegen, de grootste stad van Gelderland. Met de fiets ben je mooi mobiel, dus je kunt gemakkelijk alle kanten op.

Vergeet vooral je fiets niet

Wat een camping met jachthaven zo ideaal maakt, is dat je kunt aanmeren om vervolgens heerlijk de omgeving te verkennen. En dat kan natuurlijk uitstekend op de fiets. Vergeet daarom vooral je fiets niet mee te nemen. Vanuit onze jachthaven kun je de mooiste fietstochten maken. Bijvoorbeeld over De Mookerheide. De Mookerheide is een prachtig natuurgebied vlak bij onze camping. Daarnaast kun je in dit natuurgebied verschillende bijzondere dieren spotten. Bijvoorbeeld de zandhagedis of de gladde slang. 

Vakantie op Camping met jachthaven boeken