Camping met privé-sanitair

Je bent op zoek naar een camping met privé-sanitair. Dan zit je precies goed. Eldoradoparken heeft namelijk4 campings met privé-sanitair: 2 in Limburg en 2 in Noord-Brabant.

Campings met privé sanitair in Limburg:

- Vakantiepark De Bergen
- Camping de Spaendershorst

Campings met privé sanitair in Noord-Brabant:

- Familiecamping Klein Canada
- Camping Hoeve de Schaaf

Kamperen met privé sanitair?

Alle kampeerplaatsen met privé-sanitair

Waarom een camping met prive sanitair?

Een grote plek op onze camping met jouw eigen privé toilet, douche en wastafel om jezelf te wassen. Maar wat zijn de voordelen hiervan? Ten eerste beschik je over het beste van beide werelden. Je geniet van een ruime plek midden in de natuur, maar met het comfort van thuis. Je hebt alles bij de hand en hoeft nergens ver voor te lopen net zoals in je eigen huis.

Ten tweede hen je veel privacy. Je hebt een eigen privé sanitairgebouw en je hoeft hierdoor geen rekening met andere te houden. Een vakantie op een camping met privé sanitair is heerlijk.

Camping met prive sanitair

Daarnaast is dit gebouw helemaal schoon en je onderhoudt dit helemaal zelf en niemand die hier toegang tot heeft. Dit maakt het heel hygiënisch en ook kun je hier je eigen douchespullen en andere benodigdheden neerleggen. Dat is nog niet alles want andere voordelen zijn:

  • Dat deze plek ook geschikt is voor het doen van de afwas.
  • Dat het gebouw dicht bij jouw kampeerplaats ligt.
  • Dat het altijd beschikbaar is en je niet op andere hoeft te wachten.

Camping met privé sanitair in Limburg

Of toch liever een camping met privé sanitair in Limburg? Camping Hoeve de Schaaf en Familiecamping Klein Canada hebben ook luxe kampeerplaatsen met prive sanitair. Wel zijn de campings verschillend van elkaar. Familiecamping Klein Canada is namelijk een echte gezinscamping in Canadese sfeer en Camping Hoeve de Schaaf is voornamelijk populair onder rust- en natuurliefhebbers. 

Benieuwd naar hoe de kampeerplaatsen met prive sanitair eruitzien? Klik hieronder op de gewenste camping en krijg direct de kampeerplaats met prive sanitair te zien. 

Camping Hoeve de Schaaf

Familiecamping Klein Canada

Camping met prive sanitair in Brabant

Kamperen met privé sanitair in Brabant? Dan zit je op een van de Eldoradoparken campings met prive sanitair in Brabant goed. Zowel Vakantiepark De Bergen als Camping de Spaendershorst heeft ruime kampeerplaatsen met privé-sanitair in de verhuur. Naar een camping met privé-sanitair in Brabant? Klik hieronder op een van de parken en ontdek! 

Kampeerplaats met privé sanitair 
         Vakantiepark De Bergen

Kampeerplaats met privé sanitair
      Camping de Spaendershorst