Camping in Tilburg

Lekker naar de Camping in Tilburg

Bent u op zoek naar een leuke camping in Tilburg? Dan bent bij op Camping De Spaendershorst aan het juiste adres. Deze gezellige camping is voorzien van alle faciliteiten die een goede camping nodig heeft. Zo is er een zwembad, een leuke speeltuin, animatie, goed verzorgd sanitair en nog veel meer. De ideale plek om heerlijk tot rust te komen.

Ontdek de omgeving

De omgeving van Camping De Spaendershorst is erg mooi. Er liggen twee natuurgebieden in de buurt, dus voor de wandelaars en fietsers onder u is er meer dan genoeg te zien. Zo kunt u gaan wandelen in Natuurgebied de Rovertse Heide. Dit prachtige natuurgebied wisselt bos- en heidegebied prachtig af. Ook kunt u naar Landgoed De Utrecht gaan. Dit landgoed beidt alle ruimte aan wandelaars, fietsers en zelfs ruiters! 

Mooie steden in de buurt

Ook liggen er mooie steden in de buurt. Uiteraard kunt u naar Tilburg vanaf de camping. Deze stad, die door de Tilburgers de mooiste stad van Nederland wordt genoemd, staat vol met leuke eetgelegenheden, theaters en musea. Zo kunt u naar het Natuurmuseum Brabant en naar het Textielmuseum.

Kamperen op de Camping in Tilburg

Camping De Spaendershorst is de ideale plek voor een kampeervakantie. U heeft keuze uit toeristenplaatsen en kunt er zelfs voor kiezen om een jaarplaats te huren. De kampeerplaatsen beschikken over elektriciteit en watertappunt, dus u bent van alle gemakken voorzien.

Koopaccommodaties op De Spaendershorst

Ook heeft u de mogelijkheid een prachtige stacaravan aan te schaffen, en uzelf op die manier te verzekeren van een plekje op deze prachtige camping Tilburg. Met ruime keuze uit verschillende typen stacaravans, zal er voor iedereen een mooie optie bijzitten. De caravans verschillen allemaal in prijs en luxe, dus u heeft voldoende keuze iets bijpassends uit te kiezen. 

Hele goede voorzieningen op de camping

Camping De Spaendershorst beschikt ook over hele goede voorzieningen. Er is Wifi op het park, waar u tegen betaling gebruik van kunt maken. Ook is er een wasserette op het park aanwezig. Hier kunt u terecht om wasjes te draaien en, niet onbelangrijk, de was te drogen. De sanitaire voorzieningen zijn uitstekend en altijd goed verzorgd. En wilt u lekker eten, maar heeft u geen zin om te koken? Ga dan naar de snackbar op het park voor een snelle hap. 

Is dat alles? Nee, bij lange na niet. Zo is er een heerlijk zwembad aanwezig waar iedereen een heerlijke en verkoelende duik in kan nemen. Mocht het weer tegenvallen of slechter zijn dan kan het buitenzwembad ook opgewarmd worden. Zo kan er altijd gezwommen! Ook aan de allerkleinsten is er gedacht want er is ook een peuterbad aanwezig met een kleine glijbaan. Het is heerlijk vertoeven voor jong en oud!

Daarnaast is er ook een speeltuin aanwezig voor alle tieners met sportvelden eromheen zoals een pannakooi en worden hier regelmatig activiteiten georganiseerd door ons animatieteam. Dit geweldig ontzettend enthousiast team heeft iedere zomer weer leuke dingen in petto voor de jeugd. Knutselen, sportcompetities en speurtochten, maar ook bingoavonden waaraan ouderen ook mee kunnen doen. Een gezellig avondje uit met het hele gezin! Kortom: genoeg te doen en te beleven op onze camping in Tilburg!

ONTDEK ONZE UITSTEKENDE VOORZIENINGEN

Lange weekenden kamperen

Wist u dat u tijdens verschillende feestdagen uitstekend een lang weekend bij ons kunt verblijven? Kamperen tijdens Pasen, Hemelvaart en Pinksteren behoort hier tot de mogelijkheden. En u kunt dit nu extra voordelig doen. Bijvoorbeeld tijdens de Pasen. U kunt al vanaf 75€ voor 4 nachten bij ons verblijven. Of tijdens hemelvaart, vijf nachten verblijven vanaf 120€. Dat is voordelig genieten van een heerlijk lang weekend weg.

Vakantie in eigen land

Naast dat een vakantie op Camping De Spaendershorst heerlijk is door de prachtige ligging van de camping, is een vakantie in eigen land ook ideaal omdat u niet zo lang in de auto hoeft te zitten. U kunt, met een beetje geluk, binnen twee uur genieten van uw vakantie. En dat is wel zo prettig natuurlijk.

Uitstapjes vanaf onze camping

Vanaf onze camping in Tilburg kunt u allerlei leuke uitstapjes plannen. Bijvoorbeeld naar Safaripark Beekse Bergen. Dit unieke dierenpark biedt u de mogelijkheid om op verschillende manieren op Safari te gaan door het park. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om met uw eigen auto het park te doorkruisen. Maar u kunt ook kiezen om het park met een boot, een bus of zelfs wandelend te doorlopen. Tijdens de Safari kunt u 150 bijzondere dieren spotten. Dit varieert van olifanten tot aan bizons en giraffen. Kortom, het voelt alsof u écht op safari in Afrika bent.

Ontdek het speelparadijs van Beekse Bergen

Naast het safaripark is er ook een speelparadijs aanwezig dat onderdeel uitmaakt van Beekse Bergen. Speelland Beekse Bergen is een enorm speelparadijs voor kinderen. Het speelparadijs kent verschillende toestellen en attracties. Zo kunnen de kinderen op leuke (groeps)schommels zitten, is er een safari voor kinderen, een ballenberg en nog veel meer. Maar er is ook ruimte voor waterplezier. Zo kunt u als u op onze camping in Tilburg staat uw zwembroek inpakken en de leukste waterpret beleven in het meer van Speelland Beekse Bergen.  

Jaarplaats Camping Noord-Brabant

Het hele jaar vakantie kunnen vieren op ieder gewenst moment? En elk seizoen de gemoedelijke sfeer op Camping De Spaendershorst ervaren? Onze camping in Brabant heeft ook in 2021 wederom prachtige jaarplaatsen beschikbaar. Ruime percelen omringd door veel groen, een prachtige omgeving en keer op keer genieten van de Brabantse gezelligheid. Met een jaarplaats op onze camping in Noord-Brabant geniet u pas echt elk seizoen! Een groot voordeel van de jaarplaatsen? Stuk voor stuk zijn ze dicht bij alle faciliteiten gelegen. Ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen! 

RESERVAAR JAARPLAATS

Kom naar Camping De Spaendershorst

Er is genoeg te doen op en buiten de camping. Kom daarom snel eens langs op Camping De Spaendershorst, en geniet van alles wat Brabant u te bieden heeft.

BOEK NU EEN KAMPEERPLAATS OP CAMPING DE SPAENDERSHORST