Camping in Wanroij

Heerlijk vakantie vieren in Brabant, dat doet u op De Bergen. Deze camping Wanroij ligt prachtig in de Brabantse natuur. En de omgeving van de camping heeft ontzettend veel leuks te bieden. 

Mooie steden rondom camping Wanroij

Rondom camping De Bergen zijn verschillende leuke steden te vinden. Allereerst zit u heel snel in het hartje van Nijmegen. Deze Gelderse prachtstad heeft zoveel leuks te bieden, dat u aan een dag waarschijnlijk niet genoeg heeft. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het MuZIEum. Dit "museum" geeft u de mogelijkheid te ervaren hoe het is om blind te zijn. Dit moet u gezien hebben. Of juist niet natuurlijk... Daarnaast heeft Nijmegen, de oudste stad van Nederland, een prachtig historisch centrum. Hier kunt u uitstekend terecht voor een hapje of een drankje. Zo kunt u heerlijk een dagje Nijmegen in vanaf uw camping Wanroij.

Bezoek Den Bosch

Ook een leuk uitstapje vanaf de camping: Den Bosch. Deze Brabantse stad, die ons onder andere de Bossche bol heeft gebracht, heeft ontzettend veel moois in zich. Zo kunt u een bezoek brengen aan de gigantische Sint-Janskathedraal. Deze kathedraal, gebouwd tussen 1380 en 1520, imponeert door zijn enorme rijkdom en prachtige beeldhouwwerk. Ook kunt u een bezoek brengen aan het Museumkwartier. Hier kunt u het Design Museum en het Noordbrabants Museum vinden. Daarnaast is er nog veel meer leuks voor u om te ontdekken in deze mooie stad. 

Vakantiemogelijkheden Camping Wanroij

Camping De Bergen heeft verschillende kampeer- en huurmogelijkheden om u de vakantie van uw leven te kunnen bieden. Zo vindt u op de camping verschillende kampeerplaatsen. Deze beschikken allemaal over eigenschappen om uw vakantie zo comfortabel mogelijk te maken. Zo is Standaard kampeerplaats voor zien van 10 Ampère elektriciteit en kunt u de auto op de plek parkeren. De kampeerplaats comfort  beschikt over elektriciteit en een CAI aansluiting. En de Comfort Plus kampeerplaats heeft naast eerder genoemde eigenschappen een mooie ligging aan het water. Ideaal voor de warme dagen. Naast deze kampeerplaatsen zijn er ook nog Luxe kampeerplaatsen en Seizoensplaatsen. Maar u kunt ook een accommodatie huren op de camping Wanroij.

Camping De Bergen beschikt ook nog over verschillende luxe huuraccommodaties. Er zijn zowel huurtenten als stacaravans aanwezig, dus u heeft voldoende keuze. Kies bijvoorbeeld voor de Villa De Bergen. Deze luxe villa (4 pers.) heeft ruime bedden en geïsoleerde verwarming. Heerlijk vakantie vieren, het hele jaar door. Ook voor de mindervaliden hebben we een geschikte huuraccommodatie. Dus wilt u vakantie komen vieren op Camping De Bergen? Kies dan voor deze of een van de andere huuraccommodaties!

Een actief animatieprogramma

Op Camping de Bergen is er voor jong en oud altijd wel iets te beleven. Tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig. Zij organiseren de leukste activiteiten en staan ze altijd voor iedereen klaar! Van knutselen tot aan bootcamp en van spelletjes spelen in het jeugdhonk tot aan bingoavonden. Zo bezorgt het animatieteam alle kinderen en ouderen een geweldige tijd op Camping de Bergen!

Mandala festival

Op Vakantiepark De Bergen wordt 1 keer per jaar het Mandala festival georganiseerd. Dit 3-daagse festival bestaat uit heel veel muzikale acts. Bekende en minder bekende artiesten zullen u de hele dag vermaken. En u maakt het allemaal mee vanaf de camping. Nog een reden om heerlijk vakantie te komen vieren op Vakantiepark De Bergen in Wanroij.

Heerlijk waterplezier op camping Wanroij

Op Camping De Bergen kunt u heerlijk waterpret beleven. Want er is een hele leuke recreatieplas. Aan het strandbad kunt u heerlijk liggen terwijl uw kinderen lekker in het water spelen. Dat water is nergens dieper dan 2 meter. Er kan dus overal heel veilig gezwommen worden! Naast lekker zwemmen in het strandbad kunt u ook vissen en roeien op de roei- en visvijver. Kortom, waterplezier is gegarandeerd.

Waterplezier in de buurt van De Bergen

Ook in de buurt van de Bergen kunt u waterplezier beleven. Op de Mookerplas bijvoorbeeld, een zijtak van de Maas bij Plasmolen. De plas is toegankelijk voor boten, maar ook voor dagjesmensen die lekker aan het water willen liggen. U kunt hier tevens lekker eten in Strandpaviljoen Dushi, dus u kunt er een heerlijk dagje weg van maken. 

Ga op avontuur

Avonturenpark de Bergen, de plek waar uw kinderen zich helemaal kunnen uitleven en vermaken ze zich uitstekend. In dit geweldige speelparadijs kunnen ze gezellig met elkaar spelen, klimmen, een potje midgetgolf spelen en zijn er vele attracties te vinden.

Neem uw kinderen mee naar deze geweldige activiteit: electrocross. Lekker crossen op een elektrische motor en versla elkaar op tijd. De motors zijn volledig elektrisch. Hierdoor hoeft u alleen maar gas te geven en te remmen. Electrocross is geschikt voor iedereen! Wie is het snelst van het gezin?

ONTDEK AVONTURENPARK DE BERGEN

Komen en gaan wanneer u maar wilt 

Niets is fijner dan zelf een moment te kunnen kiezen om vakantie te gaan vieren. En daarom biedt Camping de Bergen u de mogelijkheid om een jaarplaats te huren. De jaarplaatsen zijn prachtig gelegen op de camping en hebben genoeg privacy en ruimte.

Kenmerken jaarplaatsen:

  • Ruime plaatsen: van 100 tot groter dan 150 m²
  • Stroomaansluiting: vanaf 10 Ampère (2300 Watt)
  • Eigen wateraansluiting en afvoer voor riolering
  • CAI aansluiting

Boek nu een mooie plek op Camping Wanroij

Er is dus genoeg te zien en te doen op en om de camping. Boek daarom nu nog een mooie accommodatie of kampeerplaats, en verzeker uzelf van een mooie vakantie in het prachtige Brabant!

BOEK NU UW CAMPING WANROIJ

Heeft u nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 0485-335450 of stuur een mailtje naar info@debergen.nl.