Prachtige 5-sterren camping Brabant

De ANWB beoordeelt de kampeerplaatsen van Vakantiepark De Bergen met 4,5 sterren. Hier zijn wij erg trots op! Wij kunnen je dan ook garanderen dat jow vakantie op onze bijna 5-sterren camping in Brabant een geweldige vakantie wordt. Heerlijk kamperen in het groen, met uitgebreide en goed verzorgde faciliteiten en eindeloos speelplezier voor kinderen, zowel binnen als buiten.

Direct mijn vakantie bij Vakantiepark De Bergen boeken

Heerlijk kamperen op een 4,5-sterren camping in Brabant

Kamperen op een 4,5-sterren camping in Brabant is een vakantie zoals vakantie bedoeld is. Dit komt mede door de vele faciliteiten en voorzieningen voor zowel jong als oud. Er zijn veel faciliteiten voor binnen en buiten, waaronder: 

  • Animatieruimte
  • Wifi
  • Fietsverhuur
  • Wasserette
  • Supermarkt
  • Bakkerij
  • Meerdere horecagelegenheden 
  • en nog veel meer

Daarnaast zijn er "Bergen met voorzieningen" voor jong en oud. Heerlijk genieten aan het strandbad. Lekker spelen in de buitenspeeltuin en bij minder weer binnen. Uitgebreid vermaak door ons animatieteam. Voor de spanningzoekers is er Electrocross en Paintball, maar ook Midgetgolf en diverse sport- en spelactiviteiten. Wil je lekker aan of op het water ontspannen? Dan kun je de prachtige roei- en visvijver bezoeken. Kortom, dé kindercamping van Noord-Brabant!

animatieteam 5 sterren camping brabant

Naast de vele voorzieningen en faciliteiten staat onze camping bekend om zijn hoge ANWB beoordeling. Er zijn diverse kampeerplaatsen beschikbaar, variërend van 80m2 tot groter dan 125m2. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze speciale seizoensplaatsen en jaarplaatsen. 

Meer over ons vakantiepark met binnen- en buitenspeeltuin

4,5-Sterren camping met strandbad

Vakantiepark De Bergen is een prachtige bijna 5-sterren vakantiepark met strandbad. Je kunt hier dus heerlijk genieten van alles wat met waterpret te maken heeft. Heerlijk zwemmen, spetteren en torens bouwen: het mag allemaal. Het strandbad is de ideale plek om heerlijk uit te rusten tijdens je vakantie.

5 sterren camping Brabant

Genieten in de omgeving

Ook de omgeving van onze 4,5-Sterren camping in Brabant is een reden om op ons vakantiepark te verblijven. Je kunt hier namelijk ontzettend veel leuke dingen doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke wandeling door Nationaal Park de Maasduinen? Dit natuurgebied strekt zich uit langs de Duitse grens en langs de oevers van de Maas. Je kunt hier urenlang wandelen, fietsen en genieten. Heb je niet de behoefte om door de natuur te struinen? Bezoek dan een van de leuke steden in de omgeving van onze camping. Nijmegen ligt bijvoorbeeld op korte afstand van ons park. In Nijmegen kun je genieten op een van de vele terrassen, maar ook leuke musea bezoeken. En wil je graag shoppen? Ook dan kun je in Nijmegen heel goed terecht.

Ontdek onze top 5 activiteiten in Brabant

Vakantie 2024 boeken?

Lekker met de kinderen op vakantie, het blijft altijd een van de leukste vakanties. Zodra de kinderen genieten, geniet jij als ouder ook. In 2024 is het weer hartstikke gezellig op onze kindercamping. Meedoen met het animatieteam, toegang tot het avonturenpark, spelen in de speeltuin en nog veel meer!

Kijk je ook al uit naar je vakantie in 2024? Bekijk snel de beschikbaarheid en boek je vakantie eenvoudig online bij Vakantiepark De Bergen. 

Vakantie 2024 boeken