Overzicht

Seizoenplaatsen

Wil jij lekker lang genieten van een eigen stekje op onze camping? Dan kun je uiteraard ook een seizoenplaats boeken. Afhankelijk van de aard van de plaats (standaard, comfort, comfort plus of luxe) beschikken ze over een CAI aansluiting, eigen watertappunt en afvoer voor riolering. 

Naast het reserveren van een seizoenplaats voor het hele seizoen, zijn er ook voor- en naseizoensarrangementen beschikbaar.

Tarieven 2024

Let op: de voorzieningen zijn afhankelijk van de plaats. Neem telefonisch contact met ons op over de details.

Kenmerken

Extra informatie

  • Prijzen zijn inclusief 6 personen, één kampeermiddel, één bijzettent (max. 5 m²), één vervoersmiddel, 10 Ampère (2300 Watt) stroomaansluiting, water en riool (waar aanwezig), CAI aansluiting en toegang tot het gehele avonturenpark.
  • Prijzen zijn exclusief stroomverbruik.
  • Max. 2 honden per kampeerplaats zijn toegestaan, mits aangelijnd. Er zijn bepaalde seizoenplaatsen aangewezen waar honden zijn toegestaan. Dit zijn plekken waar géén speelcombinatie staat en waar een hondentoilet in de buurt is.
  • Op seizoenplaatsen zijn Recron-voorwaarden van toepassing.
  • Toeristenbelasting is te allen tijde onder voorbehoud. Eventuele verhogingen worden doorberrekend.
  • Niet i.c.m. Kampeerplaats Luxe met privé sanitair. 

Interesse?

Voor meer informatie over de seizoenplaats kun je contact opnemen met de receptie via +31 (0)485 335 450 of via info@debergen.nl. De seizoenplaatsen zijn beperkt beschikbaar en uitsluitend te reserveren op aanvraag.

Recron-voorwaarden seizoenplaatsen