Even voorstellen

Ga je mee op avontuur?

Hela! Ik ben Ella Vontura en ik kom uit Bon Tura. Wij, mijn neefje Diego en grootste vriend Dingo (die gekke panda) zijn altijd op zoek naar nieuwe avonturen! Samen vormen wij Team Vontura.

Omdat mijn ouders op wereldreis zijn, woon ik nu gezellig bij mijn opa. En pssst… die is vroeger spion geweest… Maar dat mag je niet verder vertellen hoor! Hij heeft heel veel oude spionspullen voor mij bewaard en daar maakt Diego in zijn laboratorium leuke gadgets van. Diego is namelijk heel dapper en superslim. Zo heb ik altijd de nieuwste gadgets voor onze avonturen!

... Oh, en voor de duidelijkheid. Dingo is niet zomaar een panda! NEEE Dingo is een hele bijzondere panda. Soms past hij ineens niet meer in mijn rugzak... Dat is gek hè? Op avontuur komen jullie er zeker achter, wat voor een bijzondere panda onze Dingo is!
Samen nemen Diego en Dingo en ik jou mee op avontuur bij Vakantiepark De Bergen! Ik vertel je hier alles over mijn grootste avonturen. We kunnen samen dansen op mijn eigen liedjes, lachen om alle verhalen en als echte spionnen op onderzoek uitgaan!

Terug naar animatiepagina