Overzicht

Binnenspeeltuin

Kom hier avonturier...

... de grootste avonturen beleef je hier!

Ken jij het kinderboek 'De reis om de wereld in 80 dagen' van Jules Verne? Dit avontuurlijke reisverhaal uit de 19e eeuw vormt dé hoofdinspiratiebron van deze unieke binnenspeeltuin.

Maak jouw eigen reis om de wereld in de enorme binnenspeeltuin. Beklim de grote vulkaan, sjees van de glijbanen, zoek het hogerop in de indrukwekkende machinetoren of verlies jezelf in het spannend ballengevecht om de Taj.

Sfeervol restaurant

Ouders kunnen de avonturen rustig aanschouwen vanaf het gethematiseerde treinstation met een lekkere kop koffie in de hand. Voorlopig pakken jullie nog niet de trein naar huis! ;-)

Nieuwe attracties

Wist je dat we in 2024 diverse nieuwe attracties hebben? Ontdek o.a. de Vliegende Schuyt en beleef het leukste dagje uit met de kinderen bij Avonturenpark De Bergen.

Tot snel! 

Wil je een dagje weg? Kom dan gezellig naar Avonturenpark De Bergen. Plezier voor jong en oud!

Ontdek het Avonturenpark

“De binnenspeeltuin is geweldig voor de kinderen!  Als ouder kun je ook erg mooi zitten bij het perron dat uitkijkt op de speeltoestellen. Perfect om een oogje in het zeil te houden.” - Josien

“Tijdens de regenuurtjes hebben we veel gebruik gemaakt van de fantastisch overzichtelijke binnenspeeltuin. Ideaal met kleine kinderen!”– Kim

Bekijk ook