Het leukste kinderfeestje van Noord-Brabant

De verjaardag van jouw kind staat voor de deur. Een drukke dag voor jou en een spannende dag voor jouw kind. Vakantiepark de Bergen is een geweldige locatie voor het perfecte kinderfeestje! Op het vakantiepark is namelijk Avonturenpark De Bergen gelegen. Het is echt een heerlijk speelparadijs waar kinderen van alle leeftijden zich zullen vermaken. De mogelijkheden voor een onvergetelijk kinderfeestje in Noord-Brabant zijn eindeloos! 

 • Binnenspeeltuin met spannende attracties
 • Buitenspeeltuin met lange glijbanen, uitdagende klimrekken en meer!
 • Adventure midgetgolf
 • Electrocrossen
 • Paintball
 • Outdoor lasergamen
 • Archery tag
 • Bubble football
 • Strandbad

"Binnenspeeltuin is ideaal. Er is een goed overzicht en leuke speeltoestellen en attracties voor de kids. Echt een aanrader." - Monique Uiterwaarde

Ontdek Avonturenpark De Bergen

Altijd geslaagd kinderfeestje in Noord-Brabant!

Weet je al hoe het kinderfeestje van jouw kind er uit gaat zien? Houdt jouw kind van lekker binnen spelen? Bij Vakantiepark de Bergen in Wanroij hebben wij alle facililiteiten in huis om een onvergetelijk kinderfeestje in Noord-Brabant mogelijk te maken, binnen en/of buiten! Zo kunnen de kinderen binnen genieten van de prachtige binnenspeeltuin! Buiten kunnen de kinderen:

 • lekker klimmen en klauteren in de grote buitenspeeltuin
 • spelen op het strand
 • ... of zelf zwemmen

Bekijk onze arrangementen voor kinderfeestjes!

Binnenspeeltuin in brabant

Een kinderfeestje in Noord-brabant op recreatiepark de Bergen staat garant voor uren speelplezier. De avonturenspeeltuin staat vol met de leukste speeltoestellen. Bijvoorbeeld de Wild-West fabriek met daarin de leukste klimtouwen en glijbanen. Of bezoek de luchtballon. Stijg tot grote hoogte in deze leuke attractie. Klim tenslotte op de vulkaan om de reis compleet te maken. We noemen het niet voor niets een reis, want de binnenspeeltuin Brabant heeft als thema een reis om de wereld in 80 dagen. De kinderen kunnen hier dus een heuse wereldreis maken. Kom je langs bij ons vakantiepark met binnenspeeltuin?

kinderfeestje in noord-brabant

Grote buitenspeeltuin

Tijdens het kinderfeestje kunnen kinderen zich ook in de buitenspeeltuin vermaken. Urenlang speelplezier op hoge schommels, stoere klimrekken, prachtige lange glijbanen, touwladders en kleurrijke springkussens. Houden de kinderen wel van een beetje sensatie? Dan kunnen ze zich helemaal uitleven op onze unieke skelterbaan met licht, geluid, rookmachines en een tunnel als tijdmachine! Voor de dierenliefhebbers is er een ritje op de pony's. Ze mogen uiteraard ook geaaid worden. Urenlang onbezorgd en veilig speelplezier!

Blijven slapen in Brabant

Wil je graag blijven slapen op een camping in Noord-Brabant? Kies dan voor vakantiepark de Bergen of een van onze andere campings in de buurt. Altijd kindvriendelijk en heerlijk voor volwassenen. Onze parken zitten namelijk vol met prettige faciliteiten. Leuk voor een kinderfeestje, maar ook heerlijk voor een zomervakantie met het hele gezin. 

Electrocrosssen tijdens het kinderfeestje in Noord-Brabant

Ook voor de extreme feestjes biedt Vakantiepark De Bergen een uitkomst: electrocross. Uw kinderfeestje Noord-Brabant zal nooit meer hetzelfde zijn met deze spannende activiteit. Race tegen je vriendjes en laat zien dat jij de beste bent. Vlieg over de baan met een elektrische motor. Je hoeft alleen maar gas te geven en te remmen. Niet moeilijk toch? Kijk snel naar de mogelijkheden.

Kinderfeestje Noord-Brabant

Strandbad

Bij mooi weer het kinderfeestje van jouw kind aan het water in Noord-Brabant vieren? Dat kan in en aan ons prachtige recreatie strandbad! Terwijl jij lekker geniet op het zandstrand of op het gras onder de bomen, kunnen de kinderen heerlijk zandkastelen bouwen of spetteren in het water. Het bad is nergens dieper dan twee meter. En aan de drijflijn zie je waar het water dieper wordt dan één meter. Heerlijk verkoelend én veilig!

Adventure Minigolf in Vikingstijl

Ook een aanrader is het Adventure Midgetgolf spel. Probeer op de 18 verschillende banen zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Wie het in de minste slagen lukt, mag zichzelf de winnaar noemen. Midgetgolf is natuurlijk bij velen bekend, maar het viking-thema van deze baan zorgt voor een geheel nieuwe ervaring. Wie mag zich een echte Viking noemen en verslaat de draak als eerste? Ontdek het bij Avonturenpark De Bergen! 

Kinderfeestje organiseren

Naar huis met gevuld buikje

Van al dat spelen krijgen ze natuurlijk enorme trek. Bij De Bergen kunnen ze als afsluiter van het feestje nog lekker genieten van een frietje met een kleine snack. Zo gaan zij zonder trek naar huis!

In 2024 een kinderfeestje vieren?

Bij De Bergen wordt dat een feest om nooit te vergeten! De leukste activiteiten voor kinderen, zoals ravotten in de speeltuin, wachten op jullie. Ontdek onze aantrekkelijke arrangementen en maak van de speciale dag van je kind een onvergetelijke ervaring!

Hoe duur is een kinderfeestje bij Avonturenpark De Bergen?

Kinderfeestje bij Avonturenpark De Bergen zijn al vanaf € 10,00 per kind. Hiermee krijg je onbeperkt toegang tot de binnenspeeltuin, onbeperkt water of ranja, borrelplankje voor de kids én gratis terugkomkaartje.