Overzicht

Onze top 5 voor jou

De beste lokale tips

Deze vijf uitjes kosten helemaal niks en zijn superleuk om te doen! Doe alvast inspiratie op voor de invulling van jouw vakantie.

1. Staatsbos natuurgebied Sint Anthonis

5 minuten fietsen

Direct naast ons vakantiepark bevindt zich het Sint Anthonisbos. De mooie wandelroutes laten je hier genieten van het bos en heidelandschap. Perfect voor wandelingen met de hond!

Als je geluk hebt kun je zelfs nog een praatje maken met de herder van de schaapskudde of kun je zien hoe de honden de kudde weer terug naar de kooi brengen.

Plan je route

2. Wandelen om het meer

15 minuten fietsen

De wandelroute Langenboomse Bossen loopt rondom het mooie meer 'De Kuilen'. Onderweg passeer je een vliegveld van de Tweede Wereldoorlog en je eindigt bij een gezellig strandpaviljoen waar je, bij mooi weer, een heerlijke duik in het water kunt nemen! Ook kom je tijdens de route vrijwel gegarandeerd Schotse Hooglanders tegen.

Meer weten? 

3. Over de grens naar Duitsland

25 minuten rijden

In 25 minuten ben je al in het buitenland! ... En als je dan toch in Duitsland bent, dan kan een broodje braadworst eigenlijk niet ontbreken. Dat stad Kleef is dichtbij en erg populair om gezellig te shoppen en lekker te eten.

4. Uitkijktoren Mookerheide

25 minuten rijden

Dit prachtige uitzichtpunt is zeker een aanrader! De Mookerheide ligt op een uitloper van de Nijmeegse stuwwal en kent vele hoogteverschillen. Vanaf de uitkijktoren op de Mookerschans kun je (als het onbewolkt is) de dubbele kerktoren van Cuijk zien! Zeker de wandel- of fietstocht waard.

Meer weten?

5. Bekijk het MOB-complex

10 minuten fietsen

Achter de camping ligt het MOB-complex. Dit is een herinneringspark voor de Koude Oorlog. Met je telefoon kun je QR-codes scannen om de bijhorende verhalen te beluisteren. Wandel door dit gebied en leer meer over het doel van deze complexen.

Heb jij al deze uitjes kunnen doen? Deel jouw foto's met ons op Facebook of Instagram, wij zien graag jouw ervaringen!

Bekijk ook