Overzicht

Pretparken

Een dag vol magie

Als je op vakantie bent met de kinderen scoor je met een dagje naar het pretpark altijd punten! We hebben er een aantal in de buurt op een rijtje gezet en een paar die wat verder weg zijn (maar ook zeker de moeite waard).

Amusementspark Tivoli

30 km afstand

Amusementspark Tivoli is een waar kinderparadijs! Het park staat bomvol leuke attracties en speeltoestellen ook is er een leuk entertaintmentprogramma. Een geweldig dagje uit voor kinderen tot 12 jaar. 

Meer weten?

Toverland Sevenum

40 km afstand

Een dag vol magie en leuke en spannende attracties. Lekker spetteren in waterattracties of stap je toch gelijk in de engste achtbaan? Dit pretpark is leuk voor alle leeftijden. Bonus; regen of zonneschijn, in Toverland kun je altijd terecht! Natuurlijk is het wel leuker als er een lekker zonnetje schijnt, want er zijn veel buitenattracties.

Meer weten?

Efteling

73 km afstand

Stap in de Wondere Wereld van de Efteling. Ren naar een van de spannende achtbanen, laat je meevoeren door Droomvlucht of verdwaal in het betoverende sprookjesbos.

Meer weten?

Bobbejaanland

100 km afstand

Een bezoek aan 't plezantse land zul je niet snel vergeten! Geniet van spectaculaire attracties, leuke shows en events. Je stapt in attractiepark Bobbejaanland van de ene magische wereld in de andere.

Meer weten?

Plopsa Indoor Hasselt

116 km afstand

Plopsa Indoor Hasselt is een grotendeels overdekt attractiepark met 25 fantastisch gethematiseerde attracties. Een leuk park voor kinderen van 2 tot 10 jaar!

Meer weten?

Phantasialand

147 km afstand

Phantasialand is een van de populairste attractieparken van Europa. Het is die autorit van 1,5 uur zeker waard! Stap in 6 unieke themawerelden vol spannende achtbanen, schitterende shows en geweldige attracties voor de kids. Geniet van een dag vol plezier en avontuur!

Meer weten?

Bekijk ook