Registratieformulier jaarplaatsen

Onderstaand tref je het registratieformulier jaarplaatsen aan, dit is geldig voor onbepaalde tijd. Zo hoef je niet elk jaar een nieuw formulier te sturen. Wil je de ingevulde informatie wijzigen? Alleen dan dien je het formulier opnieuw in te vullen. Hier brengen we €7,50 wijzigingskosten in rekening. 

Het is mogelijk om zonder bijkomende kosten 2 kentekens te registreren. Er kan echter maar één auto tegelijk op het park. Tegen bijbetaling kunnen er nog 2 kentekens toegevoegd worden en mogen er 2 tegelijk op het park aanwezig zijn.

We hebben een kopie van uw legitimatiebewijs of paspoort nodig om te kunnen bevestigen dat uw registratie klopt. De gemeente controleert onze nachtregistratie. Uw BSN nummer hebben we niet nodig, we raden aan dit weg te strepen van de kopie.

Op jaarplaatsenplaatsen zijn maximaal twee honden toegestaan. Raadpleeg voor aanvullende informatie het hondenreglement.

Medegasten 2

Medegasten 3

Medegasten 4

Medegasten 5

Medegasten 6

Ik heb bovenstaand formulier naar waarheid ingevuld en ben me ervan bewust dat ik hiermee een reservering plaats waarbij de recronvoorwaarden van kracht zijn.

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.