Ontdek het leukste vakantiepark met binnenspeeltuin

Vakantiepark De Bergen in Noord-Brabant is een vakantiepark met Binnenspeeltuin. Dat betekent dat jouw kinderen daar heerlijk kunnen spelen, ongeacht het weer. En ze kunnen zich gemakkelijk de hele dag vermaken, want in de binnenspeeltuin is ontzettend veel leuks te doen. Attracties, speelruimtes; de binnenspeeltuin op Vakantiepark De Bergen heeft alles! 

Vakantiepark met binnenspeeltuin

Een vakantiepark dat beschikt over een enorme binnenspeeltuin, het is uniek! Op Vakantiepark De Bergen bevindt zich namelijk Avonturenpark De Bergen; het speelparadijs voor kinderen. Op dit avonturenpark vind je alle ingrediënten voor een geslaagde dag met de kinderen. We vertellen je er graag meer over. 

Vakantiepark met binnenspeeltuin

Ontdek Avonturenpark De Bergen

Vakantiepark met binnenspeeltuin: een echte belevenis

Het ultieme vakantiegevoel beleef je bij ons kindvriendelijke vakantiepark in Brabant. Een plek waar ouders ontspannen en kinderen helemaal los kunnen gaan. Er is ontzettend veel te doen!

Een reis rond de wereld

De binnenspeeltuin op het vakantiepark heeft een heus thema, namelijk een reis rond de wereld in 80 dagen.  Alle speeltoestellen zijn onderdeel van deze reis. Bijvoorbeeld een reis over een vulkaan. Hier kunnen de kids de vulkaan trotseren, om vervolgens met de glijbaan naar beneden te glijden. 

Ook handig om te weten is dat:

  • Je ook toegang hebt tot de buitenspeeltuin als bezoeker van de binnenspeeltuin;
  • Met een abonnement of als gast je onbeperkt toegang hebt;
  • Dit een ideale plek is voor een kinderfeestje.

Bezoek het wilde westen

Een ander onderdeel van de reis rond de wereld is het wilde westen. Op het vakantiepark met binnenspeeltuin is dit vormgegeven als een klim- en klauterparadijs. Hier kunnen de kinderen doorheen klimmen en hier en daar door de geheime gangen een weg naar buiten vinden. Uiteraard mag bij een binnenspeeltuin met dit thema een heteluchtballon niet ontbreken. Daarom kunnen de kids grotere hoogtes ontdekken in de luchtballon, midden in de binnenspeeltuin.

Andere attracties

Naast de binnenspeeltuin kun je op het vakantiepark nog veel meer leuke activiteiten ondernemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk potje Adventuregolf? Dit is niet zomaar een midgetgolfbaan, maar een hele speciale want het is geheel in de historische sfeer van de Vikingen. De speciale effecten en geluiden zorgen voor een unieke belevenis! Kun jij de rest van het gezin verslaan in een potje minigolf?

Of ga met zijn allen Electrocrossen op de coole crossbaan. Race binnen of buiten tegen elkaar opelektrische motoren. Dit is voor iedereen toegankelijk want je hoeft alleen gas te geven of te remmen. Heb je nog nooit op een motor gereden? Dan is dat geen enkel probleem. Durf jij het aan? Dit en nog veel meer beleef je allemaal tijdens jouw verblijf op Vakantiepark De Bergen.

Schoolreisje of kinderfeestje in Brabant?

De stoerste binnenspeeltuin van Noord-Brabant is ook beschikbaar voor schoolreisjes. Kinderen van alle leeftijden zullen zich hier prima vermaken. Er zijn diverse arrangementen voor (kinder-)feestjes en schoolreisjes.

  • Fun Factory
  • Extra Kinderfeest
  • Schoolreisje
  • Familiefeest

Gratis toegang bij een verblijf op het vakantiepark

Wij begrijpen het heel goed dat je niets wilt missen van onze leuke vakantiepark met binnenspeeltuin. Daarom krijg je bij een verblijf op Vakantiepark De Bergen onbeperkt toegang tot de binnenspeeltuin. En dat is nog niet alles. Wij hebben naast een binnenspeeltuin ook nog een mooie buitenspeeltuin, met verschillende speeltoestellen en attracties en een grote zwemplas. En ook hiervoor heb je gratis toegang als gast van Vakantiepark De Bergen. 

Kamperen op ons vakantiepark met binnenspeeltuin

Wil je de hele vakantie genieten van al onze faciliteiten? Kom gezellig kamperen! We hebben een aantal mooie kampeerplaatsen. Je kan het net zo luxe maken als je zelf wilt. Zo hebben we reguliere campingplaatsen, maar ook kampeerplekken met extra ruimte of met privé sanitair. Op onze kindvriendelijke camping staat genieten en plezier centraal. Want naast dat je gebruik mag maken van alle kinderfaciliteiten is het ook gewoon mogelijk om je even terug te trekken in de natuurlijke omgeving of om even lekker van de zon te genieten op het zandstand.

Kom een chalet, sta-caravan of tipitent huren met het hele gezin

Wanneer je zonder kampeerspullen naar onze kindercamping in Brabant komt, dan huur je een van onze prettige verhuuraccommodaties. We hebben accommodaties voor 4 tot 6 personen. Neem bijvoorbeeld plaats in een prachtig ruime chalet. Hier slaap je tussen de hoge bomen en geniet je van een eigen terras en grasrijke omgeving. Elk type chalet heeft zijn eigen charmes, maar ze zijn in elk geval voorzien van centrale verwarming, TV, compleet ingerichte keuken en parkeerplaats nabij de accommodatie. 

Boek jouw verblijf op Vakantiepark De Bergen

Wat is het beste kindvriendelijke vakantiepark van Brabant?

Vakantie vieren op een vakantiepark in Brabant waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven? Vakantiepark De Bergen is de ideale vakantiebestemming. Het park beschikt over een binnen- en buitenspeeltuin, waar je o.a. gebruik kunt maken van leuke attracties, electrocross- en midgetgolfbaan, glijbanen en nog veel meer.

Vakantie boeken