Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

FAQ Grote Altena

Kunnen wij het terrein op met de auto?

Het kampeerterrein is uitsluitend toegankelijk door middel van een slagboominstallatie. Voor de bediening van deze slagboom krijg je tegen betaling van een borgsom (á € 10,00) een toegangspasje.

Tussen 23.00 uur en 07.00 uur is geen gemotoriseerd verkeer op het kampeerterrein toegestaan. Indien je na 23.00 uur het terrein wilt oprijden dient je de auto buiten de poort/slagboom te parkeren. Uiteraard kun je wel 24 uur per dag het terrein afrijden.

Wanneer is de receptie geopend?

De receptie is iedere dag geopend van 9.00 tot 17.00 uur voor inschrijvingen, betalingen, informatie en overige vragen. Wij verzoeken je vriendelijk om aan deze openingstijden te houden! Aankomst na 17:00 tot 19:00 (uiterlijk) in overleg mogelijk.

Op overige tijdstippen of in spoedeisende/dringende gevallen kun je ons altijd bereiken onder telefoonnr. 0481 – 481200. Ook kun je hier terecht voor fiets- en wandelroutekaarten, was- en droogmuntjes, draadloos internet of digitenne.

Waar kunnen wij onze auto parkeren?

Wij verzoeken je de auto in principe op jouw eigen kampeerplaats naast de caravan/tent te parkeren. In een aantal gevallen is het gewenst om de auto langs het pad of op het centrale parkeerterrein te parkeren.

Mogen wij bezoekers ontvangen?

Jazeker! Bezoekers dienen zich te melden bij de receptie. De kosten voor dagbezoek bedraagt € 1,00 per persoon. In het geval dat bezoek dat bij u overnacht brengen wij het normale overnachtingstarief in rekening.

Auto’s én huisdieren van bezoekers zijn op het kampeerterrein niet toegestaan. Deze auto’s moeten op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen aan de dijk (of bij het restaurant) worden geparkeerd. Breng uw gasten hiervan van tevoren op de hoogte!

Zijn huisdieren welkom?

Ja. Wij verzoeken je hond(en) ten alle tijde aangelijnd op de kampeerplaats te houden. Honden mogen uitsluitend langs de dijk ter hoogte van de camping (en dus niet op het kampeerterrein of het strand) uitgelaten worden. Ook mogen de honden geen overlast voor de overige campinggasten bezorgen.

Waar kunnen wij ons afval deponeren?

Wij verzoeken je om het afval zoveel mogelijk gescheiden te houden. Het reguliere huisvuil (restafval) dien je in de daarvoor bestemde semi-ondergrondse containers in afgesloten vuilniszakken te deponeren. Deze containers zijn gesitueerd op het nieuwe parkeerterrein langs de dijk ter hoogte van de jaarplaatsen. Hier bevindt zich ook een glascontainer. Oud papier en karton (samengebundeld) kun je in de blauwe container kwijt. Je dient zelf zorg te dragen voor de afvoer van grof vuil!

Kunnen wij gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen?

De douches zijn in ieder sanitair gebouw aanwezig. De warme douches zijn gratis en zijn met een drukknop eenvoudig te bedienen. De douches geven gedurende 5/6 minuten warm water, daarna volgt een korte onderbreking (stop) van enkele minuten.

Hebben jullie een broodjes bestelservice?

Bij de receptie kun je verse broodjes voor de volgende dag bestellen. Dit kun je doen door een voorbedrukt bestelformulier in te vullen en bij ons af te geven. De volgende dag ligt de bestelling vanaf ca. 9.00 uur bij de receptie voor je klaar.

Zijn er horecavoorzieningen op de camping?

Voor een lucnch, borrel of diner kun je terecht bi Brasserie de Altena. Kijk bij de receptie ook voor de openingstijden. Ook meerdere avonden in de week kun je echte Indonesische maaltijden bij de receptie bestellen en dat wordt op uw plek als service bezorgd.

Is er wifi op het park?

Op iedere kampeerplaats kun je door middel van een draadloze verbinding gebruik maken van internet (wifi). Tegen een bepaalde vergoeding krijg je van ons een inlogcode, waarmee je voor een bepaalde periode (dag, week, maand, seizoen of jaar) kunt internetten. Voor meer informatie over dit onderwerp kun je terecht bij onze receptie.

Waar kunnen wij boodschappen doen?

Op onze camping is geen kampwinkel aanwezig. Voor uw boodschappen kunt u terecht bij een aantal supermarkten in het dorp Oosterhout, waaronder Lidl en Albert Heijn.

Wat zijn de regels omtrent het gebruik van elektriciteit?

Het is niet toegestaan om de caravan c.q. (voor-)tent te verwarmen op elektriciteit. Ook het gebruik van elektrische toestellen met een vermogen van meer dan 1000 Watt is niet toegestaan.

Welk grondzeil is toegestaan?

Je moet te allen tijde ‘grasvriendelijk’ grondzeil voor de caravan of in de (voor-)tent plaatsen. Hierdoor gaat het gras niet (of minder snel) dood en kan een volgende campinggast ook nog van onze grasmat genieten.

Welke algemene voorwaarden passen jullie toe?

Onze camping is lid van de Recron en de ANWB. Derhalve zijn de “Recron voorwaarden toeristische plaatsen” van toepassing.

Naast deze algemene voorwaarden worden in ons campingreglement “gedragsregels en overige voorwaarden” aanvullende voorwaarden gesteld én zijn een aantal regels specifiek voor onze situatie nader uitgewerkt. Zowel de Recron voorwaarden als het campingreglement zijn op aanvraag (of bij de receptie) verkrijgbaar. Je kunt deze documenten hieronder downloaden, inzien en eventueel zelf afdrukken.

Camping reglement

Recron voorwaarden