Overzicht

Dierentuinen

Kom oog in oog te staan met excotische diersoorten, Dus, waar wacht je nog op? Een dag tussen de dieren, is een dag vol plezier en een dag om alles over je favoriete dier te weten te komen! Laat je verrassen en kom langs bij een van deze leuke dierentuinen of vermaak je bij de kinderboerderijen.

Ouwehands dierenpark

Dit dierenpark ligt op ongeveer 60 kilometer ten oosten van Oosterhout. Met de auto kun je hier doorgaans in ongeveer 45-60 minuten naartoe rijden, afhankelijk van het verkeer. Ouwehands Dierenpark staat bekend om zijn gevarieerde collectie dieren, waaronder de geliefde reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen, evenals vele andere exotische dieren.

Ouwehands dierenpark

Burgers Zoo

Burgers' Zoo bevindt zich op ongeveer 80 kilometer ten noorden van Oosterhout. De reistijd met de auto bedraagt meestal ongeveer 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van de verkeersomstandigheden. Het park staat bekend om zijn innovatieve biotopen en biedt bezoekers de mogelijkheid om dieren te zien in natuurgetrouwe omgevingen, zoals de Ocean, Desert, Bush, en nog veel meer.

Burgers Zoo 

Kinderboerderij de Goffert

Deze kinderboerderij ligt op ongeveer 40 kilometer ten noorden van Oosterhout. Met de auto kun je er meestal in ongeveer 30-45 minuten naartoe rijden. Kinderboerderij De Goffert is een geweldige plek voor gezinnen en kinderen om dichter bij boerderijdieren te komen en te genieten van de rustige omgeving van het Goffertpark.

Kinderboerderij de Goffert

Bekijk ook