Overzicht

Pretparken

Wat is er nou leuker dan een dagje naar het pretpark met het hele gezin! een dag vol plezier, avontuur en heel veel adrenaline. We hebben wat leuke pretparken op een rijtje gezet, met attracties voor jong en oud, zodat er voor iedereen genoeg te beleven valt!

De Efteling

Gelegen op ongeveer 40 kilometer ten westen van Oosterhout, is de Efteling een van de meest geliefde pretparken in Nederland. Met de auto doe je er ongeveer 30-40 minuten over om er te komen, afhankelijk van het verkeer. Dit sprookjesachtige park biedt attracties voor alle leeftijden, van betoverende sprookjes tot spannende achtbanen.

Efteling

Quarantainepark 

Het quarantainepark ligt op ongeveer 7 kilometer van ons park vandaan. Met de auto is dit dan ook maar 12 minuten. Ideaal voor als je met de kleintjes op pad gaat. Er zijn leuke attracties beschikbaar voor alle leeftijden. 

Quarantainepark

Amusementspark Tivoli

Speciaal voor de kleintjes is er het amusementpark Tivoli. Een park vol met spannende attracties, grote speeltuinen en leuke entertainment voor de jongste avonturiers. Een onvergetelijke dag voor jou en je kinderen.

Amusementpark Tivoli

Bekijk ook