De leukste uitjes in de omgeving

Toverland

Onlangs nog flink uitgebreid met een nieuw themagebied en een spiksplinternieuwe entree. Hou je van spanning, of doe je het liever rustig aan? Er is voor ieder wat wils te vinden in deze magische wereld. 

Toverland ligt op 40 minuten rijden met de auto in Sevenum bij Venlo.

MEER INFORMATIE

Oorlogsmuseum Overloon

Want oorlog hoort in een museum. Ga in de schoenen staan personen uit de tijd van de 2e wereldoorlog die ieder hun eigen keuzes maakten. De een ging bij het verzet, de ander dook onder, weer iemand anders sloot zich aan bij de bezetter. Een leerzaam maar ook indrukwekkend dagje uit voor het hele gezien.

Het Oorlogsmuseum van Overloon vindt je op 20 minuten rijden met de auto of een 45 minuten fietsen.

15% korting op de entree en een gratis kop koffie (niet bij te boeken, ga naar de receptie tijdens je verblijf voor deze korting)

MEER INFORMATIE

De Wellnessboot

Wat dacht van een lekker dagje ontspannen in de heerlijke sauna's, baden en stoomcabines van de Wellnessboot in Mill? Deze wellness faciliteit wordt op zoover beoordeeld met een 8,4. Dagelijks zijn er gratis opgietingen in diverse thema's en kan onbeperkt gebruik maken van het scrubzout. Daarnaast is er een goed restaurant en bar 'aan boord'.

De wellnessboot ligt op 25 minuten rijden met de auto in het gezellige Mill

MEER INFORMATIE

Kasteeltuin Arcen

In de spoorkjesachtig mooie tuinen van de Kasteeltuinen in Arcen kan je uren ronddwalen en en je blijven verwonderen. Het Kasteel van Arcen stamt uit de 17e eeuw en is gebouwd in opdracht van de Hertogen van Gelre. Het huidige kasteel werd gebouwd op de restanten van het vorige Kasteel dat op haar beurt weer werd gebouwd op de restanten van het eerste Kasteel 'Huys den Kamp'. De omliggende tuinen werden pas in 1988 geopend nadat de laatste bewoner het verlaten had en het park en kasteel uiteindelijk in handen kwam van het Limburgs Landschap.

De Kasteeltuinen Arcen vindt je op 20 minuten rijden met de auto in de buurt van Venlo.

MEER INFORMATIE