De leukste camping bij Roermond

Vakantie vieren in een waterrijk gebied? Een vakantie in Limburg, op een camping bij Roermond? Dan ben je op Camping De Maasterp (met jachthaven) op de juiste plek. Met ruime camperplaatsen en drijvende villa's kan je vakantie vieren zoals jij dat wilt.

Met de kinderen op vakantie in de omgeving van Roermond? Gedurende de Nederlandse schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig voor de leukste activiteiten op de camping. Daarnaast is er een dagstrand en genoeg sport- en spelfaciliteiten. Kom je ook naar onze camping in Ohé en Laak (20 minuten van Roermond)?

Boek jouw vakantie bij Roermond

Vakantie bij Roermond

De vakantiebestemming is bekend. Je gaat dit jaar naar Roermond, een van de leukste plekken in Limburg om vakantie te vieren. De Duitse en Belgische grens is dichtbij en shoppen kan je er als de beste. Zeker al twee redenen waarom een vakantie bij Roermond veel voordelen heeft.

Camping Roermond

Kom je gezellig vakantie vieren op Camping de Maasterp (de leukste camping bij Roermond)? Huur een ruime camperplaats of huur een drijvende maasvilla voor een heerlijk maritiem gevoel.

Camperplaatsen - Drijvende maasvilla's

Gezellig met de kinderen op vakantie

Een vakantie met de kinderen is toch wel een van de leukste vakanties. Leuke spelletjes met elkaar spelen, de omgeving per sloep of boot verkennen, zandkastelen bouwen op het dagstrand, kanovaren. Op en in de omgeving van onze camping bij Roermond kan het hele gezin zich uitstekend vermaken. Vooral in de schoolvakanties valt heel veel te doen en beleven op de camping. Dan is er namelijk een leuk animatieteam aanwezig die kinderen van alle leeftijden vermaakt. 

Of ga met je vriendjes op pad en speel gezellig met elkaar in de meerdere speeltuinen of op het voetbalveld. Wie is de beste voetballer? 

Daarnaast is er horeca voor een lekker hapje of drankje.

Camping bij Roermond met jachthaven

Camping de Maasterp is niet zomaar een camping. Het is een camping met jachthaven. Een camping dat het startpunt is van een ontdekkingstocht van de Limburgse Maas. De jachthaven die aan de Schroevendaalseplas ligt is voorzien van 450 ligplaatsen. Een seizoen- of jaarplaats op deze camping bij Roermond? Dan kan je van 1 april tot en met 31 oktober aanmeren met je boot en genieten van een heerlijke vakantie aan het water.

Camping bij Roermond met jachthaven

Heel fijne voorzieningen 

  • Stroomaansluiting: 10 ampère
  • Watertappunt op de steiger
  • Stortplaats chemisch toilet
  • Grote parkeergelegenheid met goede verlichting

Vakantie bij Roermond boeken

Hoe ver ligt Roermond van Camping De Maasterp

Camping De Maasterp ligt op 18 km afstand van het centrum van Roermond.

Wat te doen in en nabij Roermond?

Roermond heeft een fijne ligging in Limburg. Met de Duitse en Belgische grens op een kleine afstand, heb je altijd de mogelijkheid om een andere cultuur te ervaren en bijvoorbeeld een pretpark of dierentuin in een van de buurlanden te bezoeken. Maar Roermond zelf herbergt ook veel parken, bezienswaardigheden en... Designer Outlet Roermond (bekendste outletcenter van Nederland!).

Benieuwd naar wat er nog meer te doen is in de omgeving van onze camping bij Roermond? Er is een speciale 'Top 5 leukste activiteiten in de omgeving' samengesteld. Welke activiteit ga jij zeker doen tijdens je vakantie bij Roermond? Bekijk de leukste activiteiten.

Vakantie op Camping bij Roermond boeken

Heerlijke vakantie beleven op de leukste camping bij Roermond? Bekijk snel het aanbod van onze camping en boek jouw vakantie bij Roermond

Ja, ik wil een vakantie bij Roermond boeken

Vakantie in de drijvende villa? Die kan je boeken via onze partner Novasol