Overzicht

Dorpen & Steden

Welke stad ga jij bezoeken op vakantie? Elke stad en elk dorp bij ons in de buurt heeft haar eigen charmes, dus dat wordt kiezen! 

Ohé en Laak

1 km afstand

Ohé en Laak ligt samen met Stevensweert gelegen op het Eiland in de Maas. Dit stadje heeft een rijke cultuur en is zeker een aanrader om te bezoeken. In deze omgeving kan je heerlijk fietsen en alle monumenten bekijken, wat Ohé en Laak heeft er wel een aantal. Daarnaast kan je na je fietstocht even lekker uitrusten op een van de terrassen.

Meer weten?

Thorn

15 km afstand

Dit leuke stadje staat bekend om haar witte huizen en gebouwen. Maar wist je dat er nog veel meer te beleven valt? Zo heeft Thorn een hele interessante geschiedenis die je ontdekt als je rondloopt in de stad. De stad heeft een prachtige kerk, veel evenementen, meerdere musea en je kan ervoor kiezen om zelfs een rondleiding te nemen. Ontdek de geschiedenis van Thorn!

Meer weten?

Roermond

18 km afstand

Roermond ontstond op de plek waar de rivieren de Roer en de Maas samenkomen. In deze stad valt veel te beleven. Deze shopstad heeft heel veel boetiekjes, speciaalzaken en natuurlijk ook de grote ketens, dus een nieuwe garderobe kun je hier zeker halen. Als je meer interesse hebt de cultuur dan raden wij aan om de monumenten te bekijken door een mooie stadswandeling te maken.

Meer weten?

Maastricht

37 km afstand

Maastricht is één van de oudste steden van Nederland. Wandel door de stad om lekker te shoppen of geniet van de historie in deze stad. Bezoek het prachtige Bonnefantenmuseum en eet een hapje op één van de vele terrassen op het Onze Lieve Vrouwe plein of Vrijthof.

Meer weten?

Valkenburg

41 km afstand

Valkenburg is een hele leuke stad voor jong en oud. Ontdek met de hele familie de grotten van Valkenburg of neem plaats op een van de gezellige terrassen die er te vinden zijn. Met kerst komt dit stadje ook helemaal tot leven in de kerstsferen, zeker een aanrader dus!

Meer weten?

Bekijk ook