Overzicht

Onze top 5 voor jou

Wij hebben een top 5 opgesteld van alle dingen die jij gedaan moet hebben als je naar onze camping bent geweest. Heb jij al deze dingen gedaan? Welke vond jij het leukst? Laat het ons weten, wij zijn benieuwd!

1. Neem een duik in de Oude Maas!

Op een camping omringt door de Maas kan het natuurlijk niet missen om te zwemmen in de oude maas. Neem een duik in dit koude water, maar wel alleen op plekken waar dit mag natuurlijk.

2. Loop de wandelroute knopenlopen

Een heerlijk wandelgebied om even te ontspannen. Deze wandeling loopt langs alle prachtplekken van het eiland in de Maas. Het is een route van 12,6 km lang, dus met kinderen kun je ook een stukje lopen.

Bekijk de route hier

3. Een ijsje eten bij Ijssalon Laaker Boere ies.

Deze typisch Limburgse ijssalon is de perfecte locatie om even te genieten van het zonnetje. Het ijs is gemaakt met dagverse melk, maar je kan ook kiezen voor vegan ijs, dit hebben ze ook! Wil je een keer avontuurlijk zijn met jouw ijskeuze? Hazelnoot Nutella is een hele lekkere smaak!

4. Een bootje huren

Op verschillende plekken kan je bootjes huren om de maasplassen te ontdekken. Een voorbeeld hiervan is Stilsloep. Dit is net over de grens in België, dus dan kan je ook nog zeggen dat je in het buitenland bent geweest.

5. Lunchen aan het water

Neem je eigen lunch mee en ga gezellig aan het water lunchen. Geniet van de natuur, de boten die langsvaren en natuurlijk het gezelschap. Wij raden ook zeker aan om dit te gaan doen.  

Bekijk ook