Overzicht

Pretparken

In de omgeving van Maasterp zijn veel leuke pretparken te vinden. Een aantal aanraders zijn Toverland, Plopsaland, Phantasialand, E-village en Snowworld.

Toverland Sevenum

57 km afstand

In het attractiepark Toverland Sevenum kan je genieten van leuke en magische shows. Hou je toch meer van actie? Ga in een van de vele achtbanen in het park. De een gaat nog harder dan de andere. Moet je na alle achtbanen even tot rust komen? Dat kan perfect op één van onze terrassen met een hapje en een drankje.

Meer weten?

Plopsaland

59 km afstand

Is het een dagje iets minder goed weer? Dan is het een goede dag op Plopsaland indoor in Hasselt te bezoeken. Dit park heeft meer dan 20 attracties waar je een ijsje kunt eten bij kabouter plop of ga in de zweefmolen met K3! Natuurlijk moet je ook in de botsauto’s zijn geweest! Dit park is vooral heel erg leuk voor jonge gezinnen.

Meer weten?

Phantasialand

116 km afstand

Vlakbij Keulen vind je het altijd leuke Phantasialand. Dit park richt zich op alle leeftijden. Met heel veel achtbanen en zweefmolens en het springkasteel is dit park echt voor het hele gezin. Ook leuk zijn de vele shows die er elke dag opgevoerd worden. Let wel op, want sommige attracties hebben een minimale lengte eis, dit is natuurlijk wel voor jouw veiligheid. Deze eisen zijn allemaal terug te vinden op de website.

Meer weten?

Snowworld Landgraaf

45 km afstand

Heb jij nu al zin in de winter? Waan je in de wintersport en ga van alle pistes naar beneden. Met 5 pistes en professionele liften heb jij echt het gevoel dat je in Zwitserland of Oostenrijk bent. Je kan ervoor kiezen om nog wat extra lessen te nemen zodat jij echt klaar bent voor de winter, of je gaat lekker zelf oefenen. Ontdek het grootste indoor Ski dorp van Europa hier!

Meer weten?

Bekijk ook