Camping Beekse Bergen

Op zoek naar camping bij Safaripark Beekse Bergen? Ontdek dan snel Camping de Spaendershorst, gelegen op 15 minuten rijafstand van dit bijzondere dierenpark in Noord-Brabant. De camping is door de fijne ligging en vele kindvriendelijke faciliteiten dé ideale vakantiebestemming voor gezinnen die een vakantie en een bezoek aan dit safaripark willen combineren.

Kom naar Camping de Spaendershorst en bevind je binnen enkele minuten in het meest bijzondere dierenpark van Nederland, Safaripark Beekse Bergen.  

Camping bij Safaripark Beekse Bergen

Heb je altijd al op avontuur willen gaan door Brabants Afrika bij Safaripark Beekse Bergen? En wil je een bezoek aan dit bijzondere dierenpark combineren met een kampeervakantie? Boek dan snel jouw verblijf op Camping de Spaendershorst! Onze camping ligt in Hilvarenbeek, net als Safaripark Beekse Bergen. Je kampeert op zo'n 10 minuten rijden van dit avontuurlijke safaripark. 

Boek direct jouw vakantie

Kindvriendelijke camping vlakbij Beekse Bergen

Camping de Spaendershorst is een echte natuurcamping, met faciliteiten en voorzieningen voor het hele gezin. Dat maakt Camping de Spaendershorst dan ook de ideale camping om vanaf daar een bezoek te brengen aan Safaripark Beekse Bergen.

Onze camping in Esbeek in het kort:

  • 15 minuten gelegen van Safaripark Beekse Bergen
  • Ligging in de natuur en bij de Belgische grens
  • Nummer één natuurcamping van Brabant
  • Royale kampeerplaatsen (met privé-sanitair)
  • Veel faciliteiten en voorzieningen

Breng een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen, gelegen in het Brabantse Hilvarenbeek, is bij uitstek de leukste dierentuin voor jong en oud van Nederland. Het is qua oppervlakte zelfs het grootste dierenpark van de Benelux. Wist je dat… er maar liefst 100 diersoorten te bewonderen zijn? Een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen is een unieke belevenis voor jong en oud; het is uniek, onvergetelijk en leerzaam tegelijk.

Camping bij Safaripark Beekse Bergen

Ontdek Safaripark Beekse Bergen

Camping bij Beekse Bergen met ruime kampeerplaatsen

Bij onze camping vlak bij de Beekse Bergen kunt u kamperen op royale kampeerplaatsen in de natuur. Op onze camping bij Hilvarenbeek zijn twee typen kampeerplaatsen; basic kampeerplaats en een toeristenplaats met privé-sanitair. Beide plaatsen hebben een grote oppervlakte. Hierdoor heb je altijd genoeg ruimte om je kampeermiddel op te zetten.

Camping Beekse Bergen

Wat is er te doen op onze camping?

De parkfaciliteiten en -voorzieningen zijn uiteraard beschikbaar voor jou als kampeerder. Beleef veel waterpret in het verwarmde buitenbad, daag je kinderen uit voor een potje voetbal of neem deel aan de activiteiten, georganiseerd door het animatieteam. Voor eindeloos vermaak zit je op Camping de Spaendershorst, de meest kindvriendelijke camping van Brabant, goed. Jong en oud beleeft hier volop vakantieplezier.

Lekker zwemmen in het buitenbad

Het buitenbad met peuterbad is centraal gelegen op de camping en wordt door middel van de zon verwarmd. Het peuterbad beschikt over een kleine glijbaan. De allerkleinsten kunnen hier gezellig met elkaar spetteren en spelen.

Geniet van alle buitenpret

Tijdens je verblijf op Camping de Spaendershorst kunnen kinderen de hele dag lekker buitenspelen. Er worden door het animatieteam regelmatig leuke doe-activiteiten georganiseerd: van een pannakooi voetbaltoernooi tot een Kubb-wedstrijd!

Kom gezellig een hapje eten

Heerlijk in de zon, met een kopje koffie, verfrissend drankje of lekker frietje… Het ultieme vakantiegevoel! Kom je ook gezellig terrassen of een frietje scoren in de snackbar?

Kinderactiviteiten (tot 14 jaar)

In de zomermaanden wordt er door het animatieteam een gevarieerd activiteitenprogramma samengesteld voor jong en oud. Want… Kinderen blij, jij blij! Hieronder vind je een greep uit de kinderactiviteiten (tot 14 jaar):

  • Spooktochten
  • Kinderdisco
  • Knutseluurtje
  • Schatertheater

Boek snel jouw verblijf op onze camping en combineer jouw vakantie met een leuk uitje naar Safaripark Beekse Bergen. Een vakantie op onze camping dichtbij dit bijzondere dierenpark staat garant voor een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin.

Boek direct

Hoe ver ligt Camping de Spaendershorst van Safaripark Beekse Bergen

Vanaf Camping de Spaendershorst ben je binnen 15 minuten rijden bij Safaripark Beekse Bergen.