Overzicht

Onze top 5 voor jou

Speciaal voor jou hebben wij een top 5 opgesteld. Wij raden deze toppers zeker aan en we hopen dat jullie net zo genieten van deze uitjes als dat wij hebben genoten. 

1. Ga lekker ontspannen vissen

5 km afstand

Bij Visvijver Turkaa vind je een heerlijk stekje om lekker ontspannen te vissen. De vijver wordt goed onderhouden en regelmatig aangevuld. Visvergunningen zijn verkrijgbaar aan de receptie!

Meer weten?

2. Pak de fiets!

3 km afstand

In deze omgeving kan je prachtige fietstochten maken. Over de Rovertsche heide fietsen raden wij echt aan. De mooie natuur en de schapen en runderen die het gebied onderhouden maken deze fietstocht tot een mooie herinnering.

3. Bezoek de wijngaard

3 km afstand

Als je van een wijntje houdt raden we je zeker aan om de fiets (of taxi) te pakken om naar Wijn&Zo te gaan. Met 1,2 hectare aan wijnstokken en drie generaties ervaring weten deze Brabanders alles van wijn. Als de hekken open staan ben je dan ook van harte welkom om hier een kijkje te nemen!

Meer weten?

4. Een dagje naar België

19 km afstand

Dit kan natuurlijk door simpelweg de dichtbijzijnde grens over te steken, maar wij raden het dorpje Baarle-Hertog aan, dit is een door tweeën gespleten dorpje in Nederland, maar door de geschiedenis met België is dit deels van België. Hier ga je dus constant de grens over, wat leidt tot leuke situaties.

5. Geniet bij uitzichttoren D’n Fleastoren

6 km afstand

In een kwartiertje ben je met de auto bij dit prachtige gebied. Op deze toren heb je het uitzicht over het meer De Flaes en de kleine Flaes. Het is zeker de moeite waard om de toren te beklimmen. In de buurt van D'n Fleastoren tref je de authentieke Herberg "In Den Bockenreyder", zeker de moeite van een bezoekje waard!

Meer weten?

Bekijk ook