Overzicht

Pretparken

De leukste pretparken bij ons in de buurt! De Efteling is Sprookjesachtig leuk. Ga je liever naar een klimbos of naar speelland Beekse Bergen? Of gewoon naar allebei? Maak jouw vakantie er één om nooit meer te vergeten.

De Efteling

28 km afstand

Ben jij al weleens in het sprookjesbos geweest, of afval in holle bolle Gijs gegooid? De Efteling is een sprookjesachtige ervaring voor jong en oud. Er zijn achtbanen zoals de Vliegende Hollander, Joris en de Draak, de Baron en natuurlijk de welbekende Python. Voor de kleine kinderen zijn er attracties zoals de welbekende olifantjes, de Droomvlucht, het Sprookjesbos en stoomtrein. Het park is het hele jaar open en regelmatig zijn er shows en speciale avonden, die wil je niet missen!

Meer weten?

Bobbejaanland

44 km afstand

Bobbejaanland is een geweldig park voor jong en oud. Leuke en intense achtbanen tot een rustige bootvaart, alles is hier mogelijk. Geniet van de Verschillende thema’s in het park en laat je verassen door alle mogelijkheden. Geniet van dit leuke pretpark over de grens in België.

Meer weten?

Speelland Beekse Bergen

10 km afstand

Heb jij zin om de hele dag te klimmen, klauteren en te spelen? Dan ben je bij Speelland Beekse bergen aan het juiste adres! In dit groots opgezette speelpark is alles mogelijk. Kinderen kunnen lekker zwemmen of kliederen met water, maar ook trampolinespringen is natuurlijk erg leuk. Verder kan je er karten, minigolfen, in de speeltuin spelen en via het vlot naar avontureneiland. Dit is zeker het bezoekje wel waard.

Meer weten?

Klim- en avonturenbos Rocks N Rivers

8 km afstand

In dit leuke klim en avonturenbos is veel te beleven. Je kan klimmen en ziplinen door het bos, maar ook e-scooters huren, discgolfen, handboogschieten, survivaltochten en puzzeltochten. Heel veel te beleven dus!

Meer weten?

Bekijk ook