Overzicht

Kampeerplaats aan het water

  • 6 personen

Dichter aan de Mookerplas kan je niet kamperen met onze kampeerplaatsen aan het water. Je maakt je verblijf compleet met een aanlegsteiger voor je boot (max. 6,5m, beperkte beschikbaarheid). Zo combineer je watersport met kamperen optimaal!

In het voor- en naseizoen alleen te boeken met een voor- of naseizoensarrangement. Informeer bij de receptie naar de voorwaarden.

Bij onze kampeerplaatsen aan het water is het mogelijk om een steiger te boeken. Hier kan je je boot tot 6,5m aanleggen. Een steiger boek je eenvoudig bij in de stap opties en artikelen als je een plek reserveert.

Kenmerken

Prijzen en beschikbaarheid

Extra informatie

  • Prijzen zijn per plaats per nacht en inclusief één kampeermiddel, één bijzettent (max. 5 m²), één vervoersmiddel, 10 Ampère (16 Ampère in overleg mogelijk) met de blauwe eurostekker. 
  • Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en douchen. Muntjes van de douches zijn te koop bij de receptie.
  • Op de aankomstdag kun je vanaf 13:00 uur terecht. Op de vertrekdag zal je de kampeerplaats voor 11:00 uur moeten verlaten. Uiteraard kun je wel nog de hele dag gebruik maken van onze parkfaciliteiten. 

Let op: Caravans met een tandemas of een opbouw langer dan 7,75 meter in overleg. Groepen en jongeren zonder begeleiding staan we niet toe. Ervaring leert ons dat dit vaak niet goed combineert met overige gasten. De minimumleeftijd om te reserveren is 21 jaar.

Goed om te weten

Vanaf je kampeerplaats ben je binnen een paar minuten in het bos. Leuk voor hond en baas! Vanaf de camping is het 20 minuten lopen naar het strandje bij de Mookerplas.

Campingreglement

RECRON-voorwaarden

Boek snel en eenvoudig jouw vakantie!

Klik op een prijs in de tabel om direct jouw vakantie te boeken. Voor vragen kun je contact opnemen met de receptie: +31 (0)24 696 1914.