Overzicht

Kampeerplaats met privé sanitair

  • 6 personen

Royale kampeerplaats in het groen, voorzien van een modern vormgegeven privé sanitairgebouw. De hele vakantie beschik je over je eigen toilet, douche en wastafel! Dát is pas kamperen in luxe! 

Kenmerken

Prijzen en beschikbaarheid

Extra informatie

  • Prijzen zijn per plaats per nacht en inclusief één kampeermiddel, één bijzettent (max. 5 m²), één vervoersmiddel, 10 Ampère (16 Ampère in overleg mogelijk) met de blauwe eurostekker. 
  • Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en douchen (met uitzondering van ACSI gasten in actieperiodes). Muntjes van de douches zijn te koop bij de receptie.
  • Op de aankomstdag kun je vanaf 13:00 uur terecht. Op de vertrekdag zal je de kampeerplaats voor 11:00 uur moeten verlaten. Uiteraard kun je wel nog de hele dag gebruik maken van onze parkfaciliteiten. 

Let op: Caravans met een tandemas of een opbouw langer dan 7,75 meter in overleg. Groepen en jongeren zonder begeleiding staan we niet toe. Ervaring leert ons dat dit vaak niet goed combineert met overige gasten. De minimumleeftijd om te reserveren is 21 jaar.

Goed om te weten

Vanaf je kampeerplaats ben je binnen een paar minuten in het bos. Leuk voor hond en baas! Vanaf de camping is het 20 minuten lopen naar het strandje bij de Mookerplas.

Campingreglement

RECRON-voorwaarden

Boek snel en eenvoudig jouw vakantie!

Klik op een prijs in de tabel om direct jouw vakantie te boeken. Voor vragen kun je contact opnemen met de receptie: +31 (0)24 696 1914.