Camperplaats bij Nijmegen

Je bent op doorreis met de camper, een superleuke ervaring. Touren door het land, langs de mooiste plekjes. Voor een tussenstop ben je op zoek naar een camperplaats bij Nijmegen, zodat je de volgende dag weer volledig uitgerust verder kan gaan met je doorreisvakantie. Camping Eldorado, 20 minuten van Nijmegen, heeft de beste camperplaatsen voor een tussenstop: camperplaatsen aan het water (de Mookerplas). 

- Camperplaats dicht bij Nijmegen
- Ligging aan het water
- Faciliteiten inbegrepen

Bekijk de camperplaatsen

Camperplaats bij Nijmegen

Even lekker een tussenstop maken zodat je de volgende dag verder kan gaan met jouw ontdekkingstocht? En ben je vooral op zoek naar een camperplaats bij Nijmegen, omdat deze stad op het lijstje staat die je nog wilt ontdekken?  Dan heeft Camping Eldorado dé perfecte camperplaats voor jou. Vanaf de camping ben je namelijk met ongeveer 20 minuten in Nijmegen.

Camperplaats Nijmegen

Kenmerken camperplaats

  • Huisdieren toegestaan (max. 2)
  • Wifi beschikbaar op het gehele park (tegen betaling)
  • 16 Ampère stroomaansluiting (tegen betaling, niet inbegrepen)
  • Waterpunt aanwezig bij sanitairgebouw (tegen betaling, niet inbegrepen)

Camperplaats reserveren

Kleine camping Nijmegen

Mooie ligging aan het water

Op pad met de camper betekent genieten van optimale vrijheid. Speciaal voor kampeerders die met een eigen camper op vakantie gaan, hebben we de mooiste plekjes gereserveerd: aan de Mookerplas. 

De voordelen van een camperplaats op Camping Eldorado

Camperplaats huren op Camping Eldorado? Je kunt gratis gebruikmaken van alle faciliteiten op de camping. Andere voordelen: het sanitairgebouw, een watertappunt, de afvoerplaats en het chemisch toilet afstortput liggen vlakbij. 

Camperplaats huren op Camping Eldorado 

Dagje uit naar Nijmegen

Een stad die je zeker ontdekt moet hebben is Nijmegen. Deze oudste stad van Nederland staat bekend om de zuidelijke en bourgondische sfeer. De stad heeft een ruime keuze aan restaurantjes en andere eetgelegenheden. Naar Nijmegen voor kunst en cultuur? Je zit er zeker goed! 

  • Het Valkhof bezichtigen
  • De Grote Markt bezoeken 
  • De benedenstad bekijken 

Camperplaats reserveren

Heerlijk met de camper op pad door Nederland. Prachtige plekjes en nieuwe steden ontdekken, alle vrijheid hebben, fijne voorzieningen bij de hand; een vakantie met de camper is pas echt genieten.

Het ultieme vakantiegevoel ervaren met de camper? Klik hieronder op 'campervakantie vastleggen' en boek jouw campervakantie. 

Campervakantie vastleggen