Overzicht

Dorpen & Steden

In de buurt van de camping liggen leuke steden waar er van alles te beleven is. Of je nou houdt van shoppen, cultuur ontdekken of geschiedenis... Ontdek welke stad bij jou vakantie past!

Plasmolen

Om de hoek

Vanaf Camping Eldorado loop je zo Plasmolen in. Een pittoresk plaatsje dat vele restaurants en terrasjes kent. Niet te missen zijn IJssalon Clevers, Bowlingbaan Plasmolen en het Golfhuisje. Allemaal te vinden op loopafstand van de camping.

Meer weten?

Nijmegen

13 km afstand

Nijmegen, stad aan de Waal, is de oudste stad van Nederland. Tevens heeft Nijmegen de grootste diversiteit aan winkels van Nederland en een ruime keus aan sfeervolle restaurants. Breng een bezoek aan deze bruisende stad en geniet van de zuidelijke en bourgondische sfeer die er heerst.

Meer weten?

Boxmeer

16 km afstand

De prachtige monumenten en de rijke geschiedenis van Boxmeer maken de stad een bezoek waard. Zo kan je tijdens je bezoek Kasteel Boxmeer bezoeken waar vroeger de heren en vrouwen van Boxmeer hun gebied regeerde, kan je het Karmelietenklooster bezoeken dat werd gebouwd tussen 1653 en 1709, of andere bezienswaardigheden bezoeken. Een interessante stad voor cultuurliefhebbers.

Kevelaer

33 km afstand

Het Duitse stadje Kevelaer behoorde vroeger tot Nederland, maar is sinds 200 jaar Duits grondgebied. De stad is in ons land vooral bekend als grootste bedevaartsoord van Noordwest Europa door de beroemde Genadekapel waar Maria wordt vereerd.

’s-Hertogenbosch

56 km afstand

Met een inwonersaantal van 107.870 is ’s-Hertogenbosch de vierde stad van Noord-Brabant, na Eindhoven, Tilburg en Breda. Hier kun je naar hartenlust shoppen, gezellig bijkletsen op een van de vele sfeervolle terrassen en vele historische gebouwen bewonderen.

Meer weten?

Venlo

Het rijke winkelaanbod van Venlo zorgt ervoor dat er naar hartenlust geshopt kan worden. Op het gebied van kunst en cultuur biedt Venlo verschillende mogelijkheden. Naast musea als het Limburgs Museum en Museum van Bommel van Dam, vind je er bijvoorbeeld ook theater de Maaspoort en enkele kleinere culturele centra.

Meer weten?

Bekijk ook