Overzicht

Onze top 5 voor jou

Wij hebben een hele leuke top 5 voor jou opgesteld. Deze leuke activiteiten in de buurt moet je hebben gedaan. Heb jij alles kunnen doen? Tag ons op social media, we zijn benieuwd!

1. Wandel door natuurgebied Rivierduintjes

Dit is een natuurgebied van ongeveer 3 hectare. Een van de weinige plekken in Nederland waar je aaneengesloten rivierduinen kunt vinden. Deze plek is zeker het bezoeken waard, want rivierduinen zie je niet vaak in Nederland. Een heerlijk gebied om te wandelen!

2. Zwemmen in de Mookerplas

Als je bij ons op de camping bent geweest, kun je niet naar huis zonder een duik in de Mookerplas te hebben genomen. Wij raden hier het strand bij Tielebeek aan, hier is een zandstrandje met parkeerplaats, maar vanaf de camping is het strand een kwartiertje lopen, dus dat kan ook goed.

3. Wandelen door het bos

Geniet van een heerlijke boswandeling. Achter onze camping zit een prachtig bos met veel leuke wandelpaden. Als je bij ons op de camping bent moet je eigenlijk wel even gewandeld hebben in dit prachtige bos.

4. Het uitzichtpunt de Mookerheide bekijken

Dit prachtige uitzichtpunt laat de natuur van de Mookerheide goed zijn. Ook kun je hier heel mooi wandelen, fietsen of mountainbiken in de buurt. Wij raden je zeker aan om hier even te gaan kijken.

5. Een waterfiets huren

Hier kun je in de zomer heerlijk een bootje of een waterfiets huren. Je kan dan voor een paar uur over de Mookerplas varen of fietsen. Ook leuk zijn de partyboten, want daar zit een glijbaan op. Wij raden het zeker aan om in een bootje het water op te gaan. Let wel op, alle motorbootjes moeten online gereserveerd worden.

Boek nu jouw boot

Bekijk ook