Overzicht

Pretparken

Ook met kinderen is er veel te beleven in de omgeving van camping Eldorado. Ga bijvoorbeeld een dagje naar een pretpark! Dit zijn de leukste avonturen- en pretparken in de omgeving:

Avonturenpark De Bergen

23 km afstand

Bergen avontuur bij Avonturenpark de Bergen in Wanroij! In dit speelparadijs kunnen kinderen van alle leeftijden zich vermaken. Ontdek de vele buitenattracties, maak een reis om de wereld in de binnenspeeltuin of bouw de mooiste zandkastelen op het strand.

Meer weten?

Toverland Sevenum

55 km afstand

Attractiepark Toverland is hét attractiepark voor het hele gezin. Breng een bezoek aan dit razendpopulaire attractiepark en geniet van meer biedt dan dertig attracties, zowel buiten als overdekt.

Meer weten? 

Park Tivoli

13 km afstand

Amusementspark Tivoli in Berg, vlak bij Nijmegen, heeft voor kinderen vanaf 2 jaar tal van leuke en kindvriendelijke attracties. Op het park vind je onder andere een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, binnenspeeltuin en de 18-holes piraten midgetgolfbaan ‘Kapitein Midget’.

Meer weten?

Irrland

37 km afstand

Irrland in Kevelaer, ofwel de grootste boerderij-avonturen-oase in Europa, heeft meer dan 8.000 vierkante meter aan attractie- en spelschuren, een indoor klimpark met leuke speeltoestellen en diverse spelschuren voor de allerkleinsten.

Meer weten?

Bekijk ook