Glamping in Limburg

Een verblijf in een sfeervolle safaritent, je hebt er vast van gehoord. Avontuurlijk kamperen, voorzien van alle luxe en toch genieten van dat unieke kampeergevoel. Glamping in Limburg: kamperen met een vleugje glamour! Kom je ook vakantie vieren op Familiecamping Klein Canada? Reserveer hieronder snel en gemakkelijk een luxe glampingtent voor een onvergetelijke glampingervaring! 

Reserveer direct een luxe safaritent

Of... bekijk de sfeerbeelden van onze safaritenten in Limburg.

Glamping in Limburg: kamperen in stijl

Kamperen in een comfortabele ruime tent geplaatst op een stevig houten vlonder. Dat is kamperen in stijl. Genieten van een ontspannen vakantie? Ervaar met glamping in Limburg je vakantie zoals vakantie bedoeld is.

Glamping Limburg

Glamping in Zuid-Limburg op Familiecamping Klein Canada

De prachtige safaritenten op ons onze familiecamping in Afferden hebben een aparte woonkamer voorzien van een comfortabele houten loungebank met kussens en een lcd-tv. Er zijn 3 slaapkamers welke gescheiden kunnen worden door middel van gordijnen. 

  • 1 slaapkamer met tweepersoons hemelbed
  • 1 slaapkamer met 2 eenpersoons bedden
  • 1 slaapkamers met een bedstee (twijfelaar).

Tevens zijn de safaritenten in Zuid-Limburg op Familiecamping Klein Canadavoorzien van een volledig ingerichte keuken en een badkamer voorzien van toilet en wastafel. Je kunt gratis douchen in het centrale douchegebouw in de buurt. Voor de safaritent kun je heerlijk ontspannen op de houten vlonder met zitje van je eigen terras. 

Bekijk onze safaritenten Zuid-Limburg

Luxe kamperen in Limburg 

Een glampingvakantie is niet voor niets een opkomende kampeermogelijkheid. Door de jaren heen is dit uitgegroeid tot één van de leukste kampeervakanties! En natuurlijk heeft dat zo zijn redenen. Een glampingvakantie is eigenlijk een combinatie van luxe kamperen en genieten van een onbezorgde vakantie. Je ervaart de luxe en het comfort van thuis, maar behoudt nog wel het echte kampeergevoel. Daarnaast geniet je van de ontzettend prettige faciliteiten.

Zo staat jouw glampingtent op een camping in Limburg met zwembad. Dit zorgt voor unieke vakantie belevingen, samen met het hele gezin! Je kan dus écht spreken van glamping in Limburg met zwembad. Uniek!

Glamping Limburg met zwembad

Voordelen Glamping in Limburg

Een glampingvakantie in Limburg is ongetwijfeld één van de leukste en fijnste vakanties die men kan beleven.

Genieten dicht bij Nationaal Park De Maasduinen

Want wat is er nu fijner dan een kampeervakantie vlak bij het mooiste natuurgebied van Nederland? Niets! Nationaal Park De Maasduinen is op een steenworp afstand gelegen. Enkele minuten lopen en je bevindt je al in dit uitgestrekte natuurgebied. 

Omringd door enorm veel groen

Wanneer jij kiest voor een glampingvakantie op Familiecamping Klein Canada in Limburg, dan weet je het zeker: een heerlijke, ontspannen vakantie beleven waarbij je omringd bent door enorm veel groen. Als dat geen genieten wordt... 

De luxe en comfort van thuis

Kamperen met een vleugje glamour? Met een verblijf in onze safaritenten zul je het absoluut beleven! Genieten van net wat meer luxe, maar dan wel met de luxe en het comfort van thuis. Een unieke beleving voor het hele gezin! 

 

Glamping Limburg boeken