Boek een heerlijke herfstvakantie

De herfst is het seizoen van kleurrijke bladeren, frisse lucht en heerlijk warme truien. Het is de perfecte tijd om eropuit te trekken en te genieten van de prachtige natuur die Nederland te bieden heeft. Als je op zoek bent naar de perfecte bestemming voor een onvergetelijke herfstvakantie, dan zijn de Eldorado Parken een geweldige keuze.

Parken in Brabant - Parken in Limburg

In de herfstvakantie naar Eldorado Parken?

Met 6 parken verspreid over Limburg en Brabant bieden de Eldorado Parken de perfecte locatie voor een vakantie vol met buitenactiviteiten en ontspanning. Van Limburgs groene heuvels tot Brabantse bossen, er is voor elk wat wils.

De herfstvakantie valt in Nederland altijd in week 42 en verschilt per regio. In 2024 valt de herfstvakantie voor regio Noord en Midden van 26 oktober tot 4 november en voor regio Zuid van 19 oktober tot 28 oktober.

Ontdek het zuiden van Nederland: Limburg

In Limburg liggen vier Eldorado Parken om uit te kiezen. Elk park heeft zijn eigen kenmerken en unieke charme.

Ervaar de Brabantse gezelligheid

In Brabant zijn er twee Eldorado Parken. Het eerste park is de Vakantiepark De Bergen, een prachtige plek voor gezinnen met kinderen. Het park ademt gezelligheid en vertier. Van midgetgolven tot een enorme binnen- en buitenspeeltuin, Vakantiepark De Bergen heeft alle voorzieningen voor een topvakantie met kinderen.

Het andere park is Camping de Spaendershorst, een camping waar kamperen centraal staat. Een mooie camping met toeristenplaatsen en kampeerplaatsen met privé-sanitair. Daarnaast is er horeca, een buitenzwembad en diverse sport- en spelmogelijkheden.

Herfstwandelingen in Limburg

Als je van wandelen en fietsen houdt, dan is Limburg de perfecte bestemming voor jou. Het gebied staat bekend om zijn vele natuurgebieden die perfect zijn om te verkennen. Het Nationaal Park De Groote Peel is een must-see voor wandelaars en biedt een ongeëvenaarde natuurbeleving. Het gebied staat bekend om zijn vele vogels en zijn unieke veenlandschap.

Ook de Brunssummerheide is een prachtige plek om te wandelen. Het gebied biedt een uniek landschap van heidevelden en bosgebieden. De heuvelachtige omgeving maakt het een uitdagende, maar tegelijkertijd ontspannende plek om te wandelen. En dan is er nog het Nationaal Park De Maasduinen, gelegen aan de oevers van de Maas. Het park biedt een prachtig uitzicht op het landschap en is een geweldige plek voor een fietstocht.

Herfstwandelingen in Brabant

In Brabant zijn er ook verschillende natuurgebieden die het ontdekken waard zijn. Zo is de Loonse en Drunense Duinen een geweldige plek om te wandelen. Het gebied bestaat uit uitgestrekte zandvlaktes, heidevelden en bossen. Het is een geweldige plek om te wandelen en te genieten van de rust en stilte van de natuur.

Ook het Nationaal Park De Biesbosch is een geweldige plek om te verkennen. Het park biedt een unieke mix van water en land, waardoor het een geweldige plek is voor watersporten, wandelen en fietsen. Het park is ook de thuisbasis van veel vogels en andere dieren, wat het een geweldige plek maakt om de natuur van dichtbij te ervaren.

Vakantie Limburg boeken

Vakantie Brabant boeken