Bekijk welk museum jij kan bezoeken vlakbij onze camping. Er zijn veel verschillende opties, dus dat kan nog lastig worden!

Oorlogsmuseum Overloon

23 km afstand

In Overloon ligt het Oorlogsmuseum met het motto “oorlog hoort in een museum” daarmee wordt bedoeld dat je het hoort te herinneren, maar dat het niet meer moet gebeuren in het echt. In dit museum leer je over de wereldoorlogen en zie je zelfs de vervoersmiddelen die zijn gebruikt. Tanks en vliegtuigen zie je hier in overvloed. Je leert alles wat er te weten valt in het museum.

Meer weten?

Kasteeltuinen Arcen

29 km afstand

Deze prachtige kasteeltuinen zijn in de 17e eeuw voor het eerst ontstaan. Met 15 verschillende tuinen waan je je in een compleet andere wereld. Als je alle tuinen wil ontdekken ben je zo een dag druk! Ook mag je in het kasteel komen. Er lopen hier medewerkers rond die je graag alles over de tuinen en het kasteel vertellen.
In een van de tuinen is ook een speelpark voor kinderen. Hier kunnen ze spelen op een vlot, meedoen aan ontdekkingstochten en lekker in de speeltuin spelen.

Meer weten?

Hertog Jan Brouwerij

26 km afstand

Altijd al willen zien hoe bieren gemaakt worden? In de Hertog Jan Brouwerij kun je een rondleiding nemen die alle processen van het bierbrouwen doorloopt. Nadat je met een gids alles van bier te weten bent gekomen, kom je uit in de Hertog Jan proeverij, waar je natuurlijk een heerlijk Hertog Jan biertje (of frisdrank) wordt aangeboden.

Meer weten?

Bekijk ook