Overzicht

Onze top 5 voor jou

Wij hebben speciaal voor jou een leuke top 5 opgesteld. Dit zijn uitjes waarvan wij vinden dat je het toch echt gedaan moet hebben! Deel jouw avonturen met ons via social media door ons te taggen.

1. Op de uitkijktoren de Afferdense duinen

Als je boven op deze uitkijktoren staat kan je heel ver over het land kijken. Op sommige dagen kan je zelfs Duitsland zien. Deze plek zorgt voor prachtige foto’s van de heide/ de bossen en de bijzondere natuur.

2. Ijs eten bij de boer op het erf

Bij Theo en Malou kun je op de boerderij terecht voor een heerlijk ijsje, dagvers gemaakt. Ontdek het heerlijke ijs én natuurlijk de koeien. Ook gluten en lactose vrij ijs is er beschikbaar, zo kan de hele familie genieten van een lekker ijsje.

3. Kasteel Bleijenbeek bezoeken

Dit kasteel bestaat vooral uit ruïnes en wordt op dit moment gerestaureerd. Dit prachtige kasteel is het zeker waard om tijdens een wandel- of fietstocht even langs te gaan. De geschiedenis achter dit kasteel is interessant om te ontdekken.

4. Op de veerboot over de Maas

Tijdens een fietstocht kun je bij Afferden met de veerboot de maas oversteken. Dit is vooral voor de kinderen een hele leuke ervaring. Wij raden je zeker aan om bijvoorbeeld tijdens de fietstocht deze veerboot even meenemen.

5. Braadworst eten in Duitsland

Zo dicht bij de grens moet je eigenlijk wel even over de grens zijn geweest. Typisch Duits is natuurlijk het broodje braadworst, wij raden het zeker aan om dit Duitse broodje lekker op te eten.

Bekijk ook