Overzicht

Pretparken

Naar een pretpark gaan is een van de leukste uitjes die je op een vakantie kunt doen. Wij hebben alvast een overzicht voor de leukste pretparken bij ons in de omgeving gemaakt. 

Avonturenpark De Bergen

23 km afstand

Dit is een Avonturenpark waar ieder kind wel een dagje wil doorbrengen. Kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven. Tijdens een regenachtige dag kun je je de hele dag vermaken in de binnenspeeltuin. Alles wat kinderen zich kunnen wensen is te beleven in dit park.
Buiten is een mooi strandbad waar jong en oud lekker kan zwemmen en op het strand kan spelen. Dit strandbad wordt wekelijks gecontroleerd en wordt door de omgevingsdienst als zeer schoon ervaren. Ook kan je op het Avonturenpark lekker crossen op een motor. Vanaf 6 jaar mag jij scheuren op een eigen motor.

Meer weten?

Wunderland Kalkar

33 km afstand

Dit is een heel leuk pretpark voor jong en oud. Wunderland Kalkar ligt net over de grens in Duitsland en heeft attracties voor de hele familie. Ga jij in de wildwaterbaan of toch liever in de theekopjes. Geniet tussendoor van een gratis frietje of een lekker ijsje, want dit is bij de entreeprijs inbegrepen. Daarna kan je nog in de achtbaan of rondracen op de skelterbaan.

Meer weten?

Toverland Sevenum

49 km afstand

Dit attractiepark is betoverend leuk. Veel attracties zijn voor jong en oud, zoals de spannende achtbanen en de magische shows die gegeven worden. Ben je daarna helemaal uitgeput? Neem plaats in het restaurant om iets te eten en te drinken, want met meer dan dertig attracties heb je pauzes wel nodig.

Meer weten?

Bekijk ook