Overzicht

Bouwen aan de toekomst

Klein Canada is volop in ontwikkeling

Klein Canada bouwt hard aan de toekomst, het park is dan ook volop in ontwikkeling. Zo wordt er hard gewerkt aan een volledig nieuw centrumgebouw waarin zich o.a. een restaurant, supermarkt, receptie en diverse hotelkamers gaan bevinden. Ook worden er nieuwe sanitaire voorzieningen voor kampeerplaatsen gerealiseerd. 

Sanitaire voorzieningen

De volledig nieuw gerealiseerde sanitaire voorzieningen zullen uiterlijk gereed zijn vanaf 1 juni 2024, maar hopelijk eerder, zodat je tijdens aankomend verblijf op Familiecamping Klein Canada hier dus al gebruik van kunt maken. Fijn! 

Nieuw centrumgebouw

Ook de saloont, het cafetaria, de receptie en hotelkamers worden momenteel gerealiseerd. En natuurlijk helemaal in Canadese stijl! De oplevering staat voor aanvang van het seizoen 2025 gepland. Nog even geduld dus,... Uiteraard zorgen wij gedurende het vakantieseizoen voor voldoende eetgelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan eetkraampjes of foodtrucks met verschillende heerlijke gerechten. Ook zal de Saloon al voor de start van seizoen 2024 gereed zijn en feestelijk worden geopend.

Volop vermaak en plezier

Tijdens het seizoen is er zoals altijd heel veel te beleven.

  • Neem eenduik in het binnen- en/of buiten zwembad
  • Leef je uit op de sportvelden
  • Ga heerlijk ontspannen de natuur in van Nationaal park de Maasduinen
  • Werp een hengel uit en hang ontspannen achterover aan het water
  • Geniet van animatie voor jong en oud

Volg de ontwikkelingen

Natuurlijk houden we je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Volg onze social media accounts, schrijf je in voor de nieuwsbrief en bezoek regelmatig deze website. Zo volg jij op de voet hoe Klein Canada bouwt aan de toekomst!

Facebook_logo Instagram_logo

Bekijk ook