Overzicht

Receptie

Stap gerust even binnen!

Wij helpen je graag

Naast een warm welkom vertellen we je hier alles wat je moet weten over je verblijf. Wil je graag volgend jaar terugkomen? Dan helpen we je graag bij het reserveren van je volgende verblijf tegen de beste prijs!

De beste tips in de regio

Onze medewerkers weten veel over de omgeving. Ze helpen je dan ook graag met het plannen van je dagje uit. Bovendien kun je hier kaartjes met korting kopen voor bijvoorbeeld Toverland of een dagje wellness.

WiFi

Het gehele park is voorzien van WiFi. Voor tickets en uitleg loop je binnen bij de receptie. Voor storingen en technische vragen kan je terecht bij onze WiFi-partner Wifitenne. Kijk eerst even bij de FAQ, mocht je er toch niet uitkomen dan kan je ze altijd bellen op 085-0471637.

Bestel een barbecuepakket (incl. BBQ)!

Heb je zin om lekker te gaan barbecueën... maar heb je geen BBQ bij de hand? Geen probleem! Bestel bij ons dan een compleet verzorgd barbecuepakket inclusief BBQ. Je hebt een ruime keuze qua samenstellingen. Er is voor ieder wat wils! Bestellen kan tot een paar dagen van tevoren.

Openingstijden

We staan graag zo veel mogelijk voor je klaar! Om te voorkomen dat je toch voor een dichte deur komt te staan raden we je aan om van tevoren de openingstijden te bekijken. In geval van nood neem je contact op via de intercom naast de deur. 

Bekijk ook