Overzicht

Dorpen & Steden

Blijf je in eigen land of wijk je uit naar Duitsland?

Wij hebben een aantal leuke plaatsen voor jou opgezocht. Ga je graag shoppen? Roermond! Of kies je toch liever Xanten, waar de romeinse cultuur heel dichtbij komt. Lees welke plaats bij jou past!

Venray

25 km afstand

In Venray is altijd wel wat te doen. Je kunt in de omgeving heerlijk fietsen en wandelen. Daarnaast kan je in deze stad zeker heel goed shoppen. Toch is de stad voor geschiedenisliefhebbers nog wel het leukst, want met de legende van Sint Oda en het Odapark is er veel te beleven.

Meer weten?

Kleve

26 km afstand

Een dagje over de grens naar Duitsland? Kleve is een echte aanrader. Deze stad heeft veel leuke en interessante mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het bezoeken van Kasteel Schwanenburg, het Hans koekoek museum en de kleefse tuinen. Dit is zeker een aanrader!

Venlo

36 km afstand

Deze stad is het bezoeken wel waard! Het bruisende centrum heeft veel leuke winkeltjes en boutiekjes, dus iedereen kan hier heel leuk shoppen. Ook alle terrasjes zijn het bezoeken waard, want met uitzicht op de haven, de markt of het stadhuis is er altijd wel iets te beleven.

Meer weten?

Xanten

43 km afstand

Xanten is een paradijs voor mensen die van de romeinse cultuur houden. De romeinse geschiedenis komt weer tot leven door de indrukwekkende constructies in het middelpunt van het romeinse park van Xanten.

Roermond

77 km afstand

Roermond is een grote echt Limburgse stad en ligt op het punt waar rivieren de Roer en de Maas samenkomen. Er zijn hier in de stad nog veel gebouwen uit de middeleeuwen bewaard gebleven. Deze stad staat ook bekend om de Designer outlet en de leuke winkelstad.

Meer weten?

 

Bekijk ook