Overzicht

Pretparken

Leuk voor jong en oud!

Geniet van een dagje vol actie in een van de nabij gelegen pretparken. Veel verschillende mogelijkheden voor jong en oud. Veel plezier!

Avonturenpark De Bergen

23 km afstand

Op Avonturenpark De Bergen kunnen kinderen van alle leeftijden zich vermaken. Van een binnenspeeltuin met leuke klimtoestellen en attracties tot een buitenspeeltuin waar eindeloos veel activiteiten te doen zijn. Een heerlijk speelparadijs voor kinderen!

Meer weten?

Electrocross

23 km afstand

Elektrisch crossen is fun, actie en adrenaline voor iedereen. Het Electrocross te Wanroij is het enige elektro-motorcross park in Nederland.

Pak een e-bike en ervaar een gevoel van vrijheid en kracht. Compleet milieuvriendelijk en zacht van geluid. Electrocross biedt passende programma’s voor jong en oud. Een bijzonder dagje uit.

Meer weten?

Irrland

23 km afstand

Irrland in Kevelaer, ofwel de grootste boerderij-avonturen-oase in Europa, heeft meer dan 8.000 vierkante meter aan attractie- en spelschuren, een indoor klimpark met leuke speeltoestellen en diverse spelschuren voor de allerkleinsten.

Meer weten?

Wunderland Kalkar

39 km afstand

Wunderland Kalkar, gelegen in Duitsland, is een uitgebreid recreatiecomplex met onder andere Kernie’s Familiepark. Het park heeft spannende attracties, waaronder draaiende teacups, een reuzenrad, een wildwaterbaan, een skelterbaan, een achtbaan en botsboten.

Een bezoek aan Kernie’s Familiepark betekent: onbeperkt friet, ijs, frisdrank, koffie en thee. Het zit allemaal bij de entreeprijs inbegrepen.

Meer weten?

Toverland Sevenum

40 KM AFSTAND

Attractiepark Toverland is hét attractiepark voor het hele gezin. Breng een bezoek aan dit razendpopulaire attractiepark en geniet van meer biedt dan dertig attracties, zowel buiten als overdekt.

MEER WETEN? 

Bekijk ook