Overzicht

Overige Faciliteiten

Receptie

Bij aankomst verwelkomen we je graag op onze gezellige receptie. Hier vertellen we je graag alles over je verblijf wat je moet weten en kan je terecht met al je vragen over je vakantie. Onze medewerkers weten veel over de omgeving en helpen je graag met het plannen van je dagje uit. Heb je het naar je zin gehad? Dan boeken we graag je volgende verblijf of doen we je graag een scherp voorstel.

WiFi

Het gehele park is voorzien van WiFi. Voor tickets en uitleg ben je ook op het juiste adres bij de receptie. 

Sanitairgebouw

Op de camping staan twee sanitairgebouwen. De sanitairgebouwen worden regelmatig schoongemaakt. Het stenen toiletgebouw bij de vaste plaatsen werkt met douchemunten die je bij de receptie kunt kopen. Het toiletgebouw op het toeristenveld werkt zonder munten maar met een sleutel. Deze sleutel krijg je bij aankomst tegen een borg van €10,00.

Wasserette 

In de wasserette staan diverse wasmachines en drogers tot je beschikking. De muntjes zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Verharde wegen

Heeft het onverhoopt hard geregend? Geen nood, de wegen op de camping zijn verhard. Dus geen moddervoeten in de caravan.

Openingstijden

We staan graag zo veel mogelijk voor je klaar, om te voorkomen dat je toch voor een dichte deur komt te staan raden we je aan om de openingstijden te raadplegen. In geval van nood neem je contact op via de intercom naast de deur. 

Bekijk ook