Overzicht

Sport en recreatie

Lekker actief!

Voor de één is vakantie lekker niets doen, voor de ander juist de kans om lekker actief bezig te zijn. Ook voor de laatste groep is er op Familiecamping Klein Paradijs vanalles te doen. Van lekker sportief voor de wat oudere jeugd en volwassenen tot de diverse speeltuinen voor de allerjongesten!

Sport

Voor de actieve vakantiegangers ben je op Camping Klein Paradijs op het juiste adres. Laat je voetbalkunsten zien op het sportveld, win van je familie met een potje tafeltennis, of win met uiterste precisie op de jeu-de-boulesbaan! Deze mogen namelijk allemaal gratis gebruikt worden voor oneindig veel sportplezier.

Spelen

Op Camping Klein Paradijs vind je twee leuke speeltuinen met verschillende soorten speeltoestellen. Deze speeltuinen bevinden zich naast de kantine en op ons toeristenveld. Zo kan je relaxed vanaf je eigen stoel een oogje in het zeil houden bij de allerkleinsten.

Animatie

Ben je even uitgespeeld, of op zoek naar een leuk toernooitje in de sport waar jij goed in bent? Hou dan het animatieprogramma in de gaten. In de zomermaanden is er een gevarieerd animatieprogramma voor jong en oud. Ons animatieteam nemen de kleine vakantiegangers mee naar allerlei leuke activiteiten en sportevenementen! Doe bijvoorbeeld mee met onze bingo-avonden, feestavonden, of dart- en biljarttoernooien. Er is genoeg te doen voor alle leeftijden, zodat jij je geen moment hoeft te vervelen tijdens je vakantie!

Bekijk ook