Vakantie 2023 in Brabant of Limburg

Aan het kijken naar een vakantie in 2023? Lees dan snel verder! Als je op vakantie gaat wil je leuke dingen kunnen doen in de omgeving van het vakantiepark, maar je wilt ook lekker op het park kunnen blijven. Daarom is vakantie vieren op een van de Eldoradoparken in Brabant en Limburg voor iedereen weggelegd. Veel kindvriendelijke faciliteiten, genoeg te doen voor jong en oud, een jachthaven (op 2 campings), leuke omgeving; de campings zijn de ideale uitvalsbasis voor een vakantie in 2023 waarbij pret vooropstaat.

Ontdek alle parken - Boek direct

Campings in Brabant 2023

 • Vakantiepark De Bergen; kindvriendelijk vakantiepark met avonturenpark. Als gast van Vakantiepark De Bergen kun je gratis gebruikmaken van alle voorzieningen dat het avonturenpark te bieden heeft. 
  Kamperen of huren? Op Vakantiepark De Bergen kun je kampeerplaatsen, tipitenten en vakantiechalets huren. Wat heeft jouw voorkeur?

 • Camping de Spaendershorst; gastvrije gezinscamping in Esbeek met o.a. ruime kampeerplaatsen in de natuur en een zwembad. Bovendien ligt de camping bij een uitgestrekt bosgebied voor mooie wandel- en fietstochten.

Bekijk Brabantse campings

Campings in Limburg in 2023

 • Camping Eldorado; camping aan het water in Plasmolen. De camping beschikt over een eigen jachthaven waar je tevens je boot kan stallen. Vanuit de jachthaven vaar je zo de Mookerplas op. Ideaal om allerlei watersporten te beoefenen. Kamperen aan het water? Boek snel een plekje, ze zijn gewild! 

 • Familiecamping Klein Canada; de leukste familiecamping van Limburg. Met o.a. een binnen- en buitenzwembad, visvijver, animatie, horeca en diverse sport- en spelvoorzieningen. 
  Op vakantie met kinderen? De camping in Afferden heeft verhuuraccommodaties, kampeerplaatsen (met privé-sanitair) en glampingtenten.

 • Camping Hoeve de Schaaf; natuurcamping in Heijen. Hier kampeer je op een unieke plek, namelijk vlakbij de Maas en Nationaal Park De Maasduinen. Het is de ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers. Op de camping kun je namelijk enkel kamperen. Heerlijk die rust! 

 • Camping de Maasterp; een camping aan het water en met een jachthaven. Deze camping in Ohé en Laak heeft een strand, restaurant en nog veel meer aangename faciliteiten en voorzieningen. Gegarandeerd een topvakantie in Limburg.

Bekijk Limburgse campings

* Sfeerimpressie Jachthaven & Camping Eldorado. 

Vakantie in 2023

Jouw vakantie in 2023 op een Eldoradopark zal weer bol staan van de leuke activiteiten. Doordat je gebruik kunt maken van alle faciliteiten hoeft niemand van het gezin zich te vervelen. Zo is er op Vakantiepark De Bergen bijvoorbeeld een Avonturenpark. Dit avonturenpark beschikt over een grote verzameling van activiteiten. Zowel binnen- als buiten kun je de grootste pret beleven. Bijvoorbeeld in de binnenspeeltuin. Deze is natuurlijk ook tijdens je vakantie in 2023 weer beschikbaar! In de binnenspeeltuin wordt gespeeld rondom het thema 'Een reis om de wereld in 80 dagen'. Alle speeltoestellen die je hier ziet dragen bij aan deze reis. Zo is er een vulkaan, een luchtballen en natuurlijk een oud station. Kinderen gaan hier in ieder geval gegarandeerd een onvergetelijke tijd beleven.

Vakantie 2023

* Roei- en visvijver op Vakantiepark De Bergen

Op andere parken in Brabant en Limburg is er ook van alles te doen. Lees hier meer over de parken in Brabant en Limburg.

Boek direct jouw vakantie bij je favoriete park

Neem een lekkere duik

Zwemmen kan ook gewoon op de meeste campings van Eldoradoparken. Want op warme zomerdagen is het buitenzwembad natuurlijk de plek waar je wilt zijn. En is het wat kouder? Duik dan het binnenzwembad in. 

Campings met zwembad:

 • Familiecamping Klein Canada
 • Camping de Spaendershorst
 • Camping Hoeve de Schaaf

Campings met zwemmeer/strandbad:

 • Camping Eldorado
 • Vakantiepark De Bergen
 • Camping de Maasterp

Vakantieparken met animatie

Gedurende de schoolvakanties zijn er op de campings animatieteams aanwezig, die de kinderen meenemen op de leukste avonturen. Samen knutselen, dansen, in het zand spelen... het kan allemaal. Onze campings in Brabant en Limburg worden ook wel bestempeld als kindvriendeljke campings.

Zomervakantie 2023

De zomervakantie in Nederland is voor iedereen verschillend. Regio Zuid, Midden en Noord hebben dan ook allemaal een andere periode zomervakantie. Om jouw alvast op te hoogte te stellen van de data en zodat je vooruit kan plannen, vind je hieronder alle zomervakanties 2023. 

De regio's: 

 • Zomervakantie 2023 Zuid: 15 juli t/m 27 augustus 2023
 • Zomervakantie 2023 Midden: 8 juli t/m 20 augustus 2023
 • Zomervakantie 2023 Noord: 22 juli t/m 3 september 2023

Wat zijn de schoolvakanties in 2023? Een veelgestelde vraag waar De Rijksoverheid jou direct antwoord op geeft. Bekijk het complete overzicht van alle vakanties op de website van De Rijksoverheid

Vakantie 2023 boeken

Kom je ook genieten van een vakantie op een van de Eldoradoparken? Boek snel jouw vakantie via onderstaande knop.

Vakantie 2023 boeken