Top-vakantiepark in Limburg

Wil u lekker op vakantie, maar weet u nog niet waarheen? Misschien is ons vakantieapark in Limburg, Camping Eldorado, de plek die u zoekt. Met uitstekende voorzieningen, kampeerplaatsen, vakantiehuizen en de leukste activiteiten, weet u zeker dat u gaat genieten!

Leuke uitstapjes vanaf vakantiepark in Limburg

Limburg is een hele mooie, leuke provincie. Allereerst is het de enige provincie in Nederland die kan zeggen dat er heuvels zijn. Deze heuvels tekenen het landschap, maar ze zorgen er ook voor dat Limburg de provincie bij uitstek is voor het fietstoerisme. Dus wilt u van uw vakantie een fietsvakantie maken? Dan kan dat uitstekend vanaf Camping Eldorado! Maar ook de wandelaar zit goed in Limburg. Door de prachtige steden, dorpen en natuur kan heerlijk gewandeld worden. En er zijn heel veel mooie wandelroutes te vinden. Stilzitten komt dus niet voor als je dat niet wilt.

Attracties in Limburg

Vanaf ons vakantiepark in Limburg zijn ook allerlei leuke attracties te bezoeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan Attractiepark Toverland in Sevenum? Dit leuke gezinspark is geschikt voor kinderen en volwassenen. Met attracties als achtbanen, een wildwaterbaan, een draaimolen en nog veel meer, vermaakt u zich met gemak een hele dag! 

Kasteeltuinen van Arcen

Ook zeker een aandrader als u op ons vakantiepark in Limburg verblijft zijn de kasteeltuinen in Arcen. Deze tuinen zijn prachtig. U kunt hier heerlijk wandelen terwijl u geniet van alle prachtg van de tuinen. De tuin is 32ha groot en staat vol met heerlijk geurende, mooi kleirende planten en bloemen. Daarnaast is het kasteel, dat in de 17e eeuw gebouwd is, ook absoluut een bezoekje waard!

Zoo Parc Overloon

Heeft u geen zin in een bezoek aan het attractiepark of een wandeling door de kasteeltuinen van Arcen? Dan is Zoo Parc Overloon misschien meer iets voor u. Dit dierenpark biedt een unieke blik op allerlei uitheemse diersoorten. Jaguars, leeuwen en hyena's zijn maar een kleine greep uit het mooie aanbod aan dieren. Dit park is een mkust voor elke dierenliefhebber!

Snowworld Landgraaf

Bij Snowworld Landgraaf kan iedereen, ongeacht de skills, een onvergetelijk avontuur ervaren. Met vijf diverse pistes en een funpark is het voor iedereen erg leuk en uitdagend. De langste piste is goed voor een afdaling van maar liefst 400 meter! Tevens kunt u ook in Snowworld Landgraaf genieten van de sfeervolle restaurants met de heerlijkste gerechten en kunt u na het skiën de apres-ski induiken. 

Kamperen in Limburg = bijzonder en leuk! 

Samen met de kinderen een heerlijke en bijzondere kampeervakantie in het bourgondische Limburg tegemoet gaan? In het oosten van Limburg, tegen de Duitse grens aan, vindt u Camping Eldorado. Een veelzijdige camping waar kamperen als bijzonder wordt gezien. Op deze oostelijk gelegen camping kunnen zowel natuurliefhebbers als gezinnen met kinderen heerlijk kamperen. Lekker dicht bij het water en op een ruime kampeerplaats kamperen. De ruim opgezette kampeerplaatsen op Camping Eldorado zijn voorzien van stroomaansluiting van 10 ampère (passantenplaatsen staan standaard op 16 ampère), TV-aansluiting en aanlegsteigers. De kampeerplaatsen met aanlegsteigers zijn echter beperkt beschikbaar door de enorme belangstelling. Wilt u een kampeerplaats met aanlegsteiger boeken? Geef dit dan ver van tevoren aan, want zo heeft u de meeste kans om daadwerkelijk op een kampeerplaats met aanlegsteiger te gaan kamperen. 

Uw kampeervakantie in 2021 in Limburg doorbrengen? Camping Eldorado nodigt u uit om samen met de kinderen heerlijk tot rust te komen en te genieten van de gemoedelijke sfeer. 

BOEK UW KAMPEERVAKANTIE IN LIMBURG 

Luxe overnachten in het bourgondische Limburg 

Onze camping bij Groesbeek is een veelzijdige camping die voor iedereen van alles te bieden heeft. Van ruim opgezette kampeerplaatsen tot aan faciliteiten voor jong en oud. Op onze camping in Plasmolen kan iedereen zich uitstekend vermaken en optimaal genieten van zijn of haar vakantie. Zo heeft u naast het kampeeraanbod ook voldoende mogelijkheden om in een luxe en sfeervolle accommodatie te verblijven. Bekijk hier het aanbod

Vakantie boeken op Camping Eldorado

Bent u enthousiast geworden over Limburg en wilt u zelf komen genieten op Camping Eldorado? Boek dan nu een mooie kampeerplaats of huuraccommodatie, en beleef de provincie Limburg.

 BOEK NU