Ontdek ons vakantiepark met binnenspeeltuin

Vakantiepark met Binnenspeeltuin

Vakantiepark De Bergen in Noord-Brabant is een Vakantiepark met Binnenspeeltuin. Dat betekent dat uw kinderen heerlijk bij ons kunnen spelen, ongeacht het weer. En ze kunnen zich gemakkelijk de hele dag vermaken, want in onze binnenspeeltuin is ontzettend veel leuks te doen.

Een reis rond de wereld

De binnenspeeltuin op ons Vakantiepark heeft een heus thema, namelijk een reis rond de wereld in 80 dagen, naar het bekende verhaal. Dit betekent dat alle speeltoestellen een ander onderdeel in deze reis. Bijvoorbeeld een reis over een vulkaan. Hier kunnen de kids de vulkaan trotseren, om vervolgens met de glijbaan naar beneden te glijden. 

Ook handig om te weten is dat:

  • U ook toegang hebt tot de buitenspeeltuin als bezoeker van de binnenspeeltuin;
  • Met een abonnement of als gast u onbeperkt toegang heeft;
  • Dit een ideale plek is voor een kinderfeestje.

Bezoek het wilde westen

Een ander onderdeel van de reis rond de wereld is het wilde westen. In onze binnenspeeltuin is dit vormgegeven als een klim en klauterparadijs. Hier kunnen de kinderen doorheen klimmen en hier en daar door de geheime gangen een weg naar buiten vinden. Uiteraard mag bij een binnenspeeltuin met dit thema een heteluchtballon niet ontbreken. Daarom kunnen de kids ook grotere hoogtes ontdekken in de luchtballon, midden in de binnenspeeltuin.

Andere attracties

Naast de binnenspeeltuin kunt u op ons vakantiepark nog veel meer leuke activiteiten ondernemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuk potje Adventuregolf? Dit is niet zomaar een midgetgolfbaan, maar een hele speciale want het is geheel in de historische sfeer van de Vikingen. De speciale effecten en geluiden zorgen voor een unieke belevenis! Kun jij de rest van het gezin verslaan in een potje minigolf?

Of ga met zijn allen Electrocrossen op onze coole crossbaan. Race binnen of buiten tegen elkaar op onze elektrische motoren. Dit is voor iedereen toegankelijk want je hoeft alleen gas te geven of te remmen. Heb je nog nooit op een motor gereden dan is dat geen enkel probleem. Durft jij het aan? Dit en nog veel meer beleef je allemaal tijdens jouw verblijf op ons vakantiepark. Reserveer nu een plekje en kom genieten.

Sportieve activiteiten in Wanroij

Ben je sportief weggelegd? Of ben je met je vrienden een weekendje weg en wil je graag een leuke activiteit ondernemen? Ook dan ben je bij Avonturenpark De Bergen aan het goede adres. Sinds heden is het namelijk mogelijk om op het terrein diverse activiteiten te doen, zoals bubbelbal, archery tag, lasergamen op een spectaculair speelveld met bunkers, suppen op de grote recreatieplas, of met een E-chopper (E-scooter) de omgeving verkennen. De leukste sportieve outdoor activiteiten worden in Avonturenpark De Bergen georganiseerd! 

Gratis toegang bij een verblijf op het vakantiepark

Wij begrijpen het heel goed als u niets wilt missen van onze leuke vakantiepark met binnenspeeltuin. Daarom krijgt u bij een verblijf op Vakantiepark De Bergen onbeperkt toegang tot de binnenspeeltuin. En dat is nog niet alles. Wij hebben naast een binnenspeeltuin ook nog een mooie buitenspeeltuin, met verschillende speeltoestellen en attracties, en een grote zwemplas. Hier kunt u op warme zomerdagen een heerlijke duik nemen. En ook hiervoor heeft u toegang als gast van ons vakantiepark met binnenspeeltuin.

RESERVEER NU UW PLEK OP ONS VAKANTIEPARK MET BINNENSPEELTUIN

Binnenspeeltuin in Noord-Brabant

Vakantiepark De Bergen staat bekend om de prachtige faciliteiten en voorzieningen voor onder andere kinderen. Zo kunnen uw kinderen heerlijk genieten aan en in ons prachtige strandbad en urenlang spelen in de buitenspeeltuin. Bij minder weer is er de prachtige binnenspeeltuin. Misschien zelfs wel de mooiste binnenspeeltuin in Noord-Brabant! 

Stoere binnenspeeltuin in Noord-Brabant

Uw kinderen kunnen heerlijk op reis om de wereld op ons recreatiepark de Bergen in de leukste indoor speeltuin van Brabant. De binnenspeeltuin heeft als thema 'Reis om de wereld in 80 dagen'. Zo kunnen uw kinderen een grote stoere vulkaan en de hoge machinetoren beklimmen. En ook u hoeft zich niet te vervelen. Kom ontspannen een kopje koffie drinken op het treinstation. De kinderen vermaken zich voorlopig nog wel!

Wist u al dat:

  • bezoekers van de binnenspeeltuin ook toegang hebben tot buitenspeeltuin en strandbad?
  • u met een abonnement onbeperkt toegang heeft?
  • onze binnenspeeltuin in Brabant ook ideaal is als dagje uit of wanneer u een kinderfeestje te vieren heeft?

Schoolreisjes en feestjes!

De stoerste binnenspeeltuin van Noord-Brabant is ook beschikbaar voor schoolreisjes. Kinderen van alle leeftijden zullen zich hier prima vermaken. Er zijn diverse arrangementen voor (kinder-)feestjes en schoolreisjes.

  • Fun Factory
  • Extra Kinderfeest
  • Schoolreisje
  • Familiefeest

Onze arrangementen zijn uiteraard niet enkel voor de binnenspeeltuin. Ook de buitenspeeltuin en het strandbad zijn beschikbaar. Ideaal voor een dag met een stralende zon. En wilt u zelf ook actief meedoen? Combineer uw arrangement dan met Electrocross en/of Paintball

RESERVEER HIER UW ARRANGEMENT

Ook heel leuk: de buitenspeeltuin

Met mooi weer is het natuurlijk ook lekker om buiten te spelen. Dan zitten de kinderen niet per sé te wachten op een binnenspeeltuin. Voor die momenten is er de buitenspeeltuin. Deze is heel groot, en heeft voldoende speeltoestellen om elk kind een onvergetelijke dag te bezorgen. Er zijn meerdere glijbanen, verschillende klimtoestellen en schommels. Kortom: plezier voor ieder kind! Bekijk nu wanneer jij naar de buitenspeeltuin kunt!

Ontdek ook de andere speelmogelijkheden

Naast de binnen- en buitenspeeltuin kunt u op ons vakantiepark nog veel meer leuks doen. We noemden al even de elektrocross en de Paintball, maar wist u dat u ook heerlijk kunt zwemmen in het strandbad? Of een potjen Adventuregolf kunt spelen? Eigenlijk is alles mogelijk op Vakantiepark de Bergen. Bekijk daarom nu de mogelijkheden en laat u verrassen.