Winterstalling van boot in Limburg

Wanneer de winter komt en de zomerzon plaats maakt voor de donkere wintermaanden, wil je zonder zorgen de naar de lente toeleven. Bij Jachthaven Eldorado kun je je schip op diverse manieren veilig overwinteren. De winterstalling van jouw boot in Limburg kan op diverse manieren:

  • Je schip stallen in het water
  • Je schip stallen op een goed afgesloten en verlicht buitenterrein
  • Je schip stallen in een zeer goed geïsoleerde en condensvrij hal.

Voor alle tarieven voor winterstalling in jachthaven Eldorado kijk je hier

De mogelijkheden van winterstalling bij Jachthaven Eldorado

Aan het einde van de winterstalling van jouw boot in Limburg bij Jachthaven Eldorado is deze boot nog steeds in dezelfde goede staat als waarin je deze achterliet. Indien gewenst kun je onderhoud plegen aan je schip tijdens winterstalling. Overleg hiervoor met onze havenmeester. Je kunt bij ons ook de Accu-verzorging uitbesteden. Accu-verzorging bestaat o.a. uit:

  • Accu's in je boot laden
  • Accu's laden in onze werkplaats
  • Inspectie en bijvullen.

Wanneer gewenst kun je de buitenboordmotor in de werkplaats stallen. En als het nodig geacht wordt verzorgen wij ook het onderhoud van de binnen- en/of buitenboordmotor. 

Onze monteurs raden aan de motor(en) jaarlijks te inspecteren. Wil je in het nieuwe vaarseizoen niet voor verrassingen komen te staan? Laat dan een beurt uitvoeren door onze monteurs. 

Meer informatie over onze perfecte service? Neem dan contact op met de Boatshop

Kom je ons het gehele jaar bezoeken?

Ja! Ik wil een Jaarplaats met Winterstalling!

Camping met boatshop

Bij onze luxe haven hoort ook een luxe winkel. In onze boatshop verkopen wij onder andere:

  • Watersportartikelen;
  • Scheepsonderdelen;
  • Accessoires.

Daarnaast kun je bij ons de nieuwe waterkaarten, vaarroutes, scheepsliteratuur en geschenkartikelenverkrijgen. Heb je vragen over de tarieven van onze haven, van de camping of andere gerelateerde vragen? Bij ons kun je altijd terecht!

Winterstalling boot in Limburg

De omgeving van onze camping met jachthaven

Ook als je niet op zoek bent naar een winterstalling kun je bij Camping Eldorado terecht. Want wat is er nu lekkerder dan vanaf uw boot vakantie vieren op een topcamping? De omgeving van de camping staat vol met leuke bezienswaardigheden en trekpleisters. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het Oorlogsmuseum in Overloon.

Hier maak je een reis door de Tweede Wereldoorlog en al zijn gruwelijkheden. En als je toch in Overloon bent, kun je ook langs het ZooParc Overloon gaan. Dit is een perfect uitstapje voor het gehele gezin. Je ontdekt hier diersoorten die je in Europa zelfs niet tegenkomt, van apen tot giraffen en tot ijsberen. Bekijk ze allemaal! Kortom, er is genoeg te doen vanaf onze camping met jachthaven.

Winterstalling boot in Limburg

Zoek je voor de winter nog een mooi en veilig plekje waar je je boot kunt stallen? Jachthaven Eldorado biedt booteigenaren meerdere mogelijkheden, zoals jouw schip stallen in het water,op een goed afgesloten en verlicht buitenterrein en in een zeer goed geïsoleerde en condensvrije hal. Interesse? Neem contact met ons op.

Ja, ik wil mijn boot stallen!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost winterstalling gemiddeld?
De kosten variëren afhankelijk van de locatie, het type stalling en de grootte van je boot.

Is winterstalling nodig als ik mijn boot niet vaak gebruik?
Ja, winterstalling is nog steeds aan te raden, zelfs als je je boot niet vaak gebruikt. Het beschermt tegen de elementen en verlengt de levensduur van je boot.

Zijn er specifieke voorbereidingen nodig voordat ik mijn boot laat overwinteren?
Ja, zorg ervoor dat je boot grondig wordt schoongemaakt en eventuele vloeistoffen worden afgetapt om vorstschade te voorkomen. In overleg met de havensmeester kan bepaald onderhoud uitbesteed worden.