Zomervakantie bij Eldoradoparken

Zomervakantie op Familiecamping Klein Canada

Waar kan je de zomervakantie beter doorbrengen dan in de prachtige Limburgse Maasduinen? Op Familiecamping Klein Canada begeef jij je in Canadase sferen! Gegelegen in de schitterende Limburgse natuur vind je op Klein Canada naast het Bourondisch leven ook zonneschijn, verkoeling en alle ruimte! Of je nu liever ontspant in de zon, een verfrissende duik neemt, je hengel uitgooit of op zoek gaat naar avontuur in het Limburgse landschap. Er is voor ieder wat wils. 

Deze zomer wordt alsnog fantastisch! Zo kun je gebruik maken van al onze faciliteiten. Zo slaagt jouw zomervakantie zeker!

Natuurlijjk is er buiten het park ook vanalles te beleven. Breng je een bezoekje aan Toverland? Of wellicht aan het oorlogmuseum in Overloon?

Ook dit seizeon bieden wij weer een gevarieerd animatieprogramma. Zo is er altijd wat te beleven voor je jonge en oudere jeugd. En zelfs voor volwassenen.

Zoals je ziet, moet je deze zomer op familiecamping Klein Canada zijn! De boekingen gaan snel, dus zorg dat ook jij een fijne kampeerplaats of accommodatie bemachtigt!

Zomervakantie op Vakantiepark De Bergen

Waar kan je je zomervakantie nou beter doorbrengen dan in een oase van plezier en ontspanning? Vakantiepark De Bergen heeft het allemaal! Gegelegen in de schitterende Brabantse natuur vind je zowel zonneschijn, verkoeling en alle ruimte! Niemand hoeft zich te vervelen. Of je nu liever ontspant in de zon, een verfrissende duik neemt of op zoek gaat naar avontuur. Er is voor ieder wat wils. 

In de zomer kunnen we weer alle faciliteiten aanbieden waar we zelf erg trots op zijn! Zo staat het gehele avonturenpark tot je beschikking.

VERKEN HET AVONTURENPARK

Ook buiten het park is vanalles te doen! Wat dacht je van een dagje Toverland? Of een bezoekje aan het oorlogmuseum?

Ook binnen het animatieprogramma is er, naast activiteiten voor de allerjongsten, ook vanalles te beleven voor de wat oudere jeugd. En zelfs volwassenen.

BEKIJK HET ANIMATIEAANBOD

Kortom. Deze zomervakantie moet je bij de Bergen zijn! Bekijk snel ons aanbod en boek nog voor de laatste plekken en accommodaties weg zijn!

DIRECT BOEKEN!